MALATYA'YA GİDEN TOFAŞ ARABALAR!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında son düzlüğe girildi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2021, Çarşamba

Beşiktaş Sahasında Fatih Karagümrük'e Kaybedip Galatasaray Kazanınca Sarı-Kırmızılılar Zirveye Ortak Oldu 

Şampiyonu son hafta her iki takımında 3 puan alması durumunda averaj belirleyecek. Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecekken, Galatasaray Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

TEŞVİK PRİMİ SKANDALI DAMGA VURMUŞTU

Galatasaray Yeni Malatyaspor öncesi Siyah-Beyazlıları tedirgin eden bir olay akıllara geldi. 

FUTBOLCULAR PRİMİ RESMEN AÇIKLAMIŞTI

Telegol adlı spor programına katılan Malatyaspor'lu Eren yaptığı açıklamada, teşvik primini kabul etmişti. 

İŞTE O SÖZLER:

Yendik parayı aldık kardeşim. Yendik biz teşvik primi verdiler bize. O kadarını karıştırma. Teşvik primini herkes aldı Murat. Almayan var mı? Kim vardı başka Ünal vardı Ünal da aldı milli takım hocası. Büyük Metin vardı takımda o ayarladı. Biraz para geldi ama nasıl geldi bilmiyorum. Daha sonra Malatyasporlu Şehmus'da teşvik primi aldıklarını doğruladı. 

"G.SARAY'DAN PARA ALDIK"

Beşiktaş'ı yenmemiz için Galatasaray'dan bize 2.5 Milyon para yatmıştı. O zaman bir Şahin parasıydı. 3 Milyona bir araba alıyordun nasip olmadı kaza yaptım 2 Milyonunu arabaya harcadım.

MESUT BAKKAL'DA DUYURMUŞTU

Süper Lig'de pek çok takımı çalıştıran eski futbolcu Mesut Bakkal, Galatasaray ve Beşiktaş ile gündemi sarsacak itirafta bulunmuştu. Bakkal, 1986-1987 sezonunda Denizlispor'da oynarken, Beşiktaş ile Galatasaray'ın şampiyonluk için yarıştığını, kendisinin de içinde bulunduğu Denizlisporlu oyuncuların Galatasaray'dan teşvik primi aldığını belirtti.   

ERGÜN GÜRSOY İNKAR BİLE EDEMEDİ

Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Ergün Gürsoy, teşvik primi iddialarıyla ilgili konulara yaptığı açıklama ile yanıt vermişti. Gürsoy konuyla ilgili sadece bu durumun yıllar sonra tekrar gündeme gelmesinin yanlış olduğunu savunmuştu. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ENDİŞELİ

Galatasaray ile ilgili yeniden gündeme gelen teşvik primi skandalları Beşiktaş taraftarını da endişelendirdi. Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, sarı-kırmızılıların yeniden prim verip istediği sonucu alacağını savundu.

Duhuliye 

Etiketler: Gs   Şike   Malatya   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki