Michael Lang'a 500 Bin Euro!

Beşiktaş'ın Lang teklifi belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2020, Cumartesi

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ın, 29 yaşındaki savunma oyuncusu Michael Lang için M’Gladbach’a 500 Bin Euro’luk bir teklif hazırladığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, WyScout sistemi üzerinden birçok oyuncuyu izlerken, gözüne takılan ilk isim Michael Lang oldu. Şu anda Werder Bremen'de kiralık olarak forma giyen ve anlaşması sezon sonunda bitecek olan İsviçreli oyuncu için yönetimin bir teklif hazırladığı ifade edildi. Siyah-Beyazlıların 29 yaşındaki hem sağ bek hem de stoperde görev yapabilen savunmacı için bonservisinin bulunduğu B.M'Gladbach'a 500 bin euro'luk bir teklif sunacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI YÜKSEK

Konuyla ilgili olarak Alman Deich Stube, Lang için M'Gladbach'ın satış heveslisi olacağını yazdı. W.Bremen'in 1.2 Milyon Euro'luk satın alma bedelini kullanmadan M'Gladbach'a geri göndereceği 29 yaşındaki İsviçreli oyuncu için bir teklif gelmesini büyük avantaj olarak göreceğini iddia etti. İsviçre'den Sport da, Lang'ın bir süredir Grasshopper'la görüştüğünü ancak Türkiye'nin sağladığı yüksek şartlar göz önüne alındığında milli oyuncunun İstanbul'da oynamayı tercih edeceğini yazdı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki