MODERN TEŞVİK PRİMİ GECESİ GERÇEKLERİ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Nisan 2021, Pazartesi

Hafta sonu Tüm BEŞİKTAŞLILARIN Yüzünü Güldüren Erzurum Galibiyeti Cenk TOSUN’un Sakatlığı İle Gölgelendi

Ancak Acun ILICALI’nın 'Modern Teşvik Primi Gecesini' ve Genel Sekreter Mesut URGANCILAR ile girdiği haddini aşan laf dalaşını kendi adıma es geçemedim. Eski muhabir, yeni TV Patronu BEŞİKTAŞ Genel Sekreterine cevap verirken “Bırakmam Seni” kampanya gecesini ücretsiz yayınlamış olmayı çok büyük bir lütufmuş gibi sosyal medya hesabından şov yapmaya kalktı. Hem de kendisini çok büyük gösterip BJK ve Makamlarını hor görmek marifetiyle. Tabi böyle olunca hemen insan durumdan huylanıyor ve ne olmuş bir bakmak istiyor.

Medya Kartalı ekibi olarak oturduk, kafa patlattık ve çalıştık. İşte durum ve sonuç;

Acun’un Had Bilmezliği Skandalı Ortaya Çıkardı

TV ve yapımcı birkaç dosta telefonu kaldırıp sordum. “Nedir bu işin usulü, nasıl olur, nasıl yapılır” diye, anlattılar sağ olsunlar.

Şimdi Sıkı Durun!

“Bırakmam Seni gecesi yerine, ortalama kötü bir film yayınlayacak olsalardı bunun bedeli Acun'a 3 Milyondu” dedi dostlarım. Evet, yanlış okumadınız Televizyon Patronunun üste 3 Milyon TL civarı vermesi gerekiyor o zamanı doldurmak için. “Peki, yayın esnasında da hiç mi para kazanmamışlar” diye sordum. “Olur mu hiç” dediler ve eklediler, yaklaşık 4 Milyon TL reklam kazançları olduğunu öğrendim.  Yani ben bedava yayın yaptım diyen Acun Bey aslında bu yayın sayesinde 7 Milyon TL kazanmış.  Evet, evet yanlış okumadınız 7 Milyon TL Eski para ile 7 Trilyon! 

Nasıl Olacak Bu İşler?

Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin göreve geldiğinden beri Beşiktaş için en iyi 3 icraatını say deseler biri mutlaka Adnan DALGAKIRAN’ı görevden alması derim. Hatta o kadar kızmış ki hani okulda yaramazlık yapınca ceza olarak tahtaya bir şeyler yazdırır ya ‘Öğretmen’ Adnan Bey de o hesap, kulüpte odasının bütün duvarlarına yazılar yazıp pek odasından çıkmıyormuş.

Basın ile ilk buluşmasında “ Ben sizi düzelteceğim” diyen, “ekonomi muhabirlerini adam ettim sıra sizde” diye ekleyen, Kadıköy’de gazeteci üstüne yürüyen iletişim dehası Adnan Bey kampanya canlı yayınıyla ilgili çok büyük konuyu atlamış meğerse. O konu ne mi? Tüm TV ve reklam piyasasını Bırakmam Seni gecesiyle ilgili esas şoke eden kısım, kulübün verdiği bu çok değerli içeriğe karşılık televizyon kanallarından 1 TL bile reklam payı istememesi.

Normal koşullarda bu tür gecelerde reklam gelirinin tamamını dahi isteyenler olduğu gibi bu işin adil rakamının minimum %50 olduğu konuşuluyor.

Hal böyle olunca “Basını Düzelten!!!” Adnan Bey hem Beşiktaş’a gelmesi gereken parayı almamış hem de aylar sonra “ben bedava yayınınızı yaptım” diyen bir TV’ci yaratmış. SMS ile nakit para ile büyük BEŞİKTAŞ taraftarı dişinden tırnağından artırarak bağışta bulunurken Acun Bey 7 Milyon kazanmasına rağmen bedava yayın yaptım diyor, Adnan Bey de Beşiktaş için gelen o reklam paralarını orada bırakıyor.

Sonuç olarak; BEŞİKTAŞ Erzurum’dan hak ettiği 3 puanı aldı ve 'Modern Teşvik Primi Gecesi' ertelendi. Kendisini, BJK marka ve makamlarına dil uzatma cüretinde bulunan Acun ILICALI olayında ki gerçekleri de duydunuz. Ben ve ekibimin gönül verdiğimiz kulüp ile Siyah-Beyazın rakipleri, sözcüleri, elçileri vb. kişi ve kurumları arasında bir olay varsa tarafımız bellidir. Bizlerin kavgası da, davası da BeşiktAŞK.

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki