'MUSAKU BEŞİKTAŞ İÇİN SAVAŞIR!'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Hırvat çalıştırıcı, bir dönem West Ham'da birlikte çalıştığı öğrencisi hakkında konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ağustos 2022, Cumartesi

'BEŞİKTAŞ'A BÜYÜK KATKI SAĞLAR'

Arthur Masuaku, çok iyi bir oyuncu. 2016 yılında West Ham United’ın başındayken onu Olympiakos’tan transfer ettik. Çok sevdiğim oyunculardan biridir. Hem Beşiktaş hem de onun için çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Masuaku’nun, kariyerinde bir yenilenmeye ihtiyacı vardı. Çünkü geçen sezon West Ham’da düzenli olarak forma şansı bulamadı. Beşiktaş için önemli bir isim olacaktır. Her zaman sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Motive olduğu taktirde takıma katkısının çok büyük olacağını düşünüyorum.

Atmosfere Çabuk Alışır

Uzun yıllar Premier Lig’de oynadı ve Olympiakos’ta da forma giydiği için Beşiktaş’taki atmosfere ve tribünlere çabuk uyum sağlayacaktır. Son derece profesyoneldir ve az önce de dediğim gibi ihtiyacı olan şey motive olmak. Sağlam bir karakteri vardır. Onunla çalıştığım dönemde hiçbir zaman problem yaşamadık. Uyumlu ve takım oyuncusudur. West Ham’da takımın süper yıldızlarından biri olmadı ama takım için her zaman savaşan ve mücadele eden oyuncular arasındaydı. Güçlü ve kendi bölgesine hakim bir oyuncu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki