Nihat Özdemir Göztepe-Beşiktaş Maçı İçin Topu Taca Attı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:06 Şubat 2020, Perşembe

TFF Başkanından Kural Hatası Açıklaması

Başkan Özdemir kural hatası yapıldığı iddia edilen Göztepe-Beşiktaş için "Göztepe-Beşiktaş maçıyla ilgili bir müracaat var. Bu bizim işimiz değil. Gelen müracaatı MHK değerlendirecektir" dedi.

TFF DEĞİL MHK

"Göztepe-Beşiktaş maçıyla ilgili bir müracaat var. Bu bizim işimiz değil. Gelen müracaatı MHK değerlendirecektir, şu anda da değerlendirme aşamasında. Gaziantep FK'nın da bir müracaatı var. IFAB'a danışacaklar, karar verecekler, açıklama yapacağız.

“KULÜPLERİMİZİ UEFA’DAN KURTARIRIZ”

“Maalesef kulüplerimiz kendi lehlerine olan kararlarda dahi mutabakat sağlamaları mümkün değil. Bizler TFF olarak doğru olduğuna inandığımız her türlü kararı almaya devam edeceğiz. Kulüp lisans ve FFP talimatı konusunda gelecek sezonla ilgili şunu hatırlatmak istiyorum. Biz bu yola çıkarken şunu söyledik. Bu talimatın daha ilk senesi. Eksiklikler, aksaklıklar olabilir. Bu konuda çalışmaları yapmaktayız. Gerekli değerlendirmeleri masaya koyacağız. Doğru olduğuna inandığımız değişiklikleri de gerçekleştireceğiz. Bu nedenle biz kulüplerimiz tarafından yapılan suçlamaları kabul etmiyoruz. Federasyon olarak kulüplerimizi UEFA’dan ceza almasın diye kurtarırız.”

ZORLU’DAKİ GÖRÜŞMEYLE ALAKALI AÇIKLAMA'

“Gelelim Zorlu’daki meşhur görüşmeye. TFF Başkanı Nihat Özdemir olarak, gerek federasyon, gerek Zorlu, gerekse herhangi bir yerde 18 kulüp başkanıyla görüşebilirim. Kamuoyunun gündemini böyle şeylerle meşgul edeceğinize Türk futbolu ile ilgili projelerin tartışılmasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun polemik haline getirilmesi kimseye fayda sağlamaz. Rekabet açısından çok ilginç bir sezon yaşıyoruz. Süper Lig’de 20’nci hafta geride kaldı ve şu an için neredeyse 18 takımımızın yarısı şampiyonluğa oynuyor. Böylesine rekabetçi ortamın keyfini yaşayıp bu rekabetten daha fazla nasıl gelir elde ederiz diye proje üreteceğimize, hakem kararlarını ön plana çıkartıp futbol iklimini sürekli tartışılan, bir pozisyonun üzerine senaryolar üretilen bir ortam haline getiriyoruz.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki