N'KOUDOU SEFERBERLİĞİ!

Beşiktaş'ta Kevin N’Koudou son üç maçta attığı gollerle hem kendini affettirdi hem de teknik ekibi sevindirdi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Mayıs 2021, Salı

Sakatlığı Bulunan Fransız Oyuncunun Hız Kesmeden Galatasaray Derbisine Yetiştirilmesi Planlanıyor

Siyah-Beyazlı takımın vites yükselten isimlerinden biri de N'Koudou oldu. Fransız kanat oyuncusu, önce Kayserispor ardından Rizespor ve son olarak Hatayspor'a attığı gollerle üst üste 3 maçta skor yapma başarısı gösterdi.

KANATTA N'KOUDOU

2-2 biten Ankaragücü maçında kaçırdığı penaltı sonrası taraftarların yoğun eleştirilerine maruz kalan 26 yaşındaki futbolcu, söz konusu son 3 haftada ise hatasını fazlasıyla telafi etti. Atamadığı penaltı sonrası takım arkadaşlarından özür dileyip taraftarlara şampiyonluk sözü veren N'Koudou'nun bu yükselişi teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın Aboubakar'ın Galatasaray maçına yetişmesi halinde bile Kamerunluyu riske atmadan forvette Larin'e görev vermesi, kanatta da yine N'Koudou'yu başlatması bekleniyor.

ADALESİNDE GERİLME VAR

Golattığı Hatayspor maçında sakatlanıp ilk yarı bitmeden oyundan çıkan N'Koudou'nun arka adalesinde gerilme olduğu bildirildi. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Nkoudou'nun sol uyluk arka adalesinde gerilme bulguları saptanmıştır. Tedavisine başlanmıştır" denildi. Oyuncunun cumartesi günkü derbide sahada olması bekleniyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki