Oğuzhan Beşiktaş'a Geri Dönecek Mi?

Beşiktaş'tan bu sezon Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup'un, gelecek sezon Siyah Beyazlılara dönüp dönmeyeceği konusunda Hollanda tarafında belirsizlik sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Mayıs 2020, Pazar

Liglerin iptal olmasından dolayı gelecek sezonun planlarına başlayan Feyenoord, Oğuzhan konusunda teknik heyetin raporunu bekliyor. 

Hollanda basınında Telegraaf'ın haberine göre, Feyenoord yönetimi öncelikle Oğuzhan'ın yeniden kiralanması için öncelikle oyuncudan maaş indirimi talep edecek. Yönetim eğer "Kal" çağrısında bulunursa Oğuzhan'ın buna sıcak bakacağı iddia edildi. 

ADVOCAAT DA İSTİYOR

Öte yandan Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın da Oğuzhan'ı gelecek sezon takımda görmek istediği fakat mali konularla ilgili son kararı yönetimin vereceği kaydedildi. 

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor'a konuşan Oğuzhan Özyakup ise, "Yaşadığımız şeyler nedeniyle uzun vadeli planlar yapmak çok zor. Buraya 15-20 maç oynarım diye geldim, sezon iptal edildi. Ben buraya uzun vadeli olarak gelmedim. Biraz uzaklaşmam gerekiyordu. Sergen Hoca'ya da bunu söyledim zaten. Hedefim iyi oynayıp geri dönmek. Belki Beşiktaş'a para kazandırabilirdim." diye konuştu.

Futbol Arena

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki