Oğuzhan Lens El Ele İngiltere'ye!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, geçen sezonki benzeri bir sıkıntının yaşanmaması için yönetimden transferlerin kamplara yetiştirilmesi talebinde bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:12 Haziran 2018, Salı

Sağ bek için yeniden Opare'nin ismi ön plana çıkarken, Oğuzhan ve Lens'e de İngiltere'den teklifler var.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, yapılması planlanan transferlerin Slovakya ve Avusturya kampına yetişmesi için yönetimden istekte bulundu.

Geride bıraktığımız sezonda transferlerin yaz döneminin son günlerinde yapılmasıyla ligin ilk haftalarında zorlanan takımının aynı duruma tekrar düşmemesi adına listedeki oyuncuların bir an önce bitirilmesi konusunda deneyimli teknik adamın yönetimden ricada bulunduğu öğrenildi. 

Beşiktaş'ta sağ bek için Lang'ın kulübü Basel'in bonserviste indirime gitmemesi üzerine rota yeniden Rafael'e çevrildi. Fransa'da Lyon yönetimiyle masaya oturan siyah beyazlılar'ın bonservisin istenen seviyeye çekilmemesi durumunda prensip anlaşmasına varılan Daniel Opare'yi resmen açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'la her konuda anlaşan ancak yönetimin önceliği diğer isimlere vermesi nedeniyle beklemeye alınan Opare bu şartlar altında Siyah Beyaz formayı giymeye en yakın isim olarak göze çarpıyor.

Geçen sezonun ikinci yarısında kadro dışı kaldığı Augsburg ile sözleşmesi sona eren Ganalı sağ bekin bonservis bedelinin bulunmaması bu transferi Beşiktaş açısından cazip kılıyor. Bu arada Oğuzhan Özyakup için Premier Lig'den Newcastle United devreye girerken, Champıonshıp ekiplerinden West Bromwich  Albion da Jeremaın Lens konusunda Beşiktaş ile temaslarını sürdürüyor. İki oyuncunun transferinde son kararın verilmesinde Şenol Güneş'in raporu belirleyici olacak. 

Bein Sports


 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki