ONDREJKA KARTAL OLABİLİR!

3-4-3 sistemine uygun isimleri kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar, İsveçli kanat oyuncusu Jacob Ondrejka'yı gündemine aldı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2022, Çarşamba

Yaklaşık 1.5 Aydır Görüşmeler Yapılan 19 Yaşındaki Futbolcu İçin Kulübü Elfsborg İle Bonuslar dahil 2.5 Milyon Euro Bonservis Üzerinde Anlaşmaya Varıldı

Ondrejka ile de bu süreçte görüşen ancak ailesinin engeline takılan Siyah-Beyazlı takım, bu sorunu da aşmak üzere. Genç sol kanat oyuncusunun ailesi, Avrupa'nın önde gelen liglerinde forma giymesini istiyordu, bu nedenle başlangıçta sıcak yaklaşım sergilemedi. Ancak Beşiktaş'ın ısrarlı tutumu ve Ondrejka'nın planlar içerisindeki öneminin aktarılmasıyla birlikte yumuşadı. İki taraf arasında görüşmelerin yoğun bir şekilde devam edeceği belirtildi.

ÇOK SÜRATLİ VE GELİŞİME AÇIK

Hücum hattının sol kanadında görev yapan Jacob Ondrejka ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. 1.80 boyundaki genç futbolcu; sürati, çalımları ve içeri katederek attığı şutlarla dikkat çekiyor. Beşiktaş'ın geleceğe yatırım olarak düşündüğü 19 yaşındaki futbolcunun 2-3 yıl sonra ciddi bir piyasa değerine ulaşması hedefleniyor. Kartal, Ondrejka'yı ileride iyi bir bonservisle satarak para kazanmanın planlarını da yapıyor. Siyah-Beyazlı takıma gelecek sezon agresif ve yüksek tempolu futbol oynatmak isteyen Fransız hocanın, İsveçli oyuncuyu beğendiği ve kadrosunda görmek istediği belirlendi. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in Jacob Ondrejka transferini onayladığı belirlendi.

YILLIK NET MAAŞI 300-400 BİN EURO

Kartal'ın Jacob Ondrejka'ya ödeyeceği yıllık garanti ücretin 500 Bin Euro'nun altında olacağı ifade edildi.Siyah-Beyazlı yönetimin, 2 Eylül 2002 doğumlu olan İsveçli oyuncuya yıllık garanti ücret olarak 300-400 Bin Euro civarında bir maaş ödeyeceği öğrenildi.

12 MAÇTA 2 GOL 3 ASİST

Jacob Ondrejka bu sezon Elfsborg formasıyla 11 resmi maça çıkarken 2 gol, 3 asiste imza attı. 2020-2021 sezonunda tam 31 karşılaşmada forma giyen yetenekli futbolcu 4 gol, 1 asistlik performans ortaya koymayı başarmıştı.

JACOB ONDREJKA KİMDİR?

Geleceği parlak futbolculardan biri olan Jacob Ondrejka İsveçlidir. 2 Eylül 2002 tarihinde dünyaya gelen Ondrejka 19 yaşında, 1,80 boyundadır. Forvet mevkiinde mücadele eden sol kanat oyuncudur. Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullandığı biliniyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki