ONYEKURU OPERASYONU BAŞLADI!

Olympiakos'tan ayrılmaya karar veren Onyekuru için devrede olan Beşiktaş, Larin'in boşluğunu yıldız oyuncuyla doldurmaya kararlı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Haziran 2022, Cumartesi

Yönetim Sözleşmesi Devam Eden Nijeryalı Futbolcu İçin Girişimlerini Sürdürüyor

Larin'in yerine kanada daha dinamik ve savunma arkasını rahatsız edecek profilde bir oyuncu isteyen Valerien Ismael'e, Onyekuru ismi önerilmişti. Kanatları daha etkili kullanmak isteyen deneyimli teknik adam, daha önce Galatasaray forması giyen başarılı oyuncuya onay verdi. Yönetimde yıldız isim için operasyon başlattı. Bir süredir Onyekuru için görüşme halinde olan Siyah- Beyazlıların transferde önemli mesafe kat ettiği bilgisi var.

Bonservis İçin Görüşülecek

Sezon başında Olympiakos'a 4.5Milyon Euro bonservisle transfer olan Nijeryalı futbolcu ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade ediliyor. Beşiktaş 'ın transferi kısa süre içinde sonuçlandırması bekleniyor. Olympiakos ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlanırsa, Cyle Larin'in boşluğu bu şekilde doldurulmuş olacak. Yunanistan'da mutlu olmayan Henry, Olympiakos'tan ayrılmaya ve yeniden Türkiye'de sahaya çıkmaya son derece sıcak bakıyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki