'ORTA SAHAYA USTA LAZIM!'

Ercan TANER yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ağustos 2022, Pazar

Beşiktaş Maça Presle Başladı

Baskı düşüncesi sadece 10 dakika sürdü. Gavranovic golü atsa Kayserispor öne geçecekti. Gedson dışında orta sahanın üretimi çok düşük. Bu yüzden ilk isabetli şut kendi evinde 44. dakikada Weghorst ile geldi. Orta sahanda mimar oyuncu yoksa kanatların çalışmaz, pozisyona zor girersin. Kayserispor ayağa oynayarak Beşiktaş'ın pres düşüncesine fazla izin vermedi.

N'Koudou Oyuna Girdikten Sonra Takıma Biraz Tempo Geldi

Beşiktaş'ın takım savunmasında yaşanan aksama sonucu Kayserispor golü bulabilirdi. Valerien İsmael'in bu meseleyi çözmesi lazım. Savunmanın arkasına atılan toplar bu kadar kolay tehlikeli olmamalı. Duran topları karşılamada yine problem var. Karimi'nin kırmızı kartı sonrası Kayserispor iyice kapandı ve oyun sıkıştı.

Çift santrfora dönmenin tam zamanıydı. Cenk Tosun, bitime 13 dakika kala oyuna girdi. Bence, ikinci yarı başlarken Tosun Paşa düşünülmeliydi. Çünkü o, gol şansı çok yüksek bir oyuncu. İyiyse vazgeçilmez! Attığı gol VAR'dan döndü; gördüğü kırmızı kart gereksizdi. Ghezzal'ın nefis golü olmasa, Beşiktaş puanı bırakacaktı. Her kapanan takım Beşiktaş'ı çok zorlar."

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki