PETROL İŞ'TEN BAGFAŞ'A DESTEK!

Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İlyas Satırlı'dan BJK eski yönetim kurulu üyesi Kemal GENCER'e ait BAGFAS firmasına büyük destek...
Haberin yayılanma tarihi:14 Haziran 2021, Pazartesi

BİLGİ YOK TEKNİK VERİ YOK

Satırlı, “Son günlerde bazı kesimler tarafından sosyal medya üzerinden hiçbir bilgi ve teknik veriye sahip olmadan Marmara Bölgesi ve Bandırma Körfezi’nde ortaya çıkan müsilajın sorumlusu olarak Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ’yi gösterdiklerine şahit olmaktayız” dedi.

'Hiçbir Bilgi Ve Veriye Dayanmadan Açıklama Yapılmamalı'

Balıkesir Valiliği, İlçe Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde Bagfaş Gübre Fabrikaları AŞ’nin atıklarını kontrollü olarak Bandırma Körfezine bıraktığına ilişkin kesilen her hangi bir idari ceza ve soruşturma bulunmadığını anımsatan Satırlı “ Buna rağmen sosyal medyaya köpüklü su görüntüleri paylaşılarak müsilajın sorumlusu Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ olarak gösterilmektedir. Sosyal medyaya da yansıyan köpüklü su soğutma suyunun basınçlı olarak denize verilmesiyle ilgilidir. Görüntüler sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir İl Müdürlüğü’nden gelen ekipler 3 Haziran 2021 tarihinde Bagfaş’ta gerekli incelemelerini yapmış, hiçbir olumsuz durum tespit edememiştir. Petrol İş Sendikası olarak tüm bu gerçekler ortada iken hiçbir bilgi ve teknik veriye sahip olunmadan sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ve açıklamalarla ülkemizin önemli sanayi tesislerinden olan Bandırma Gübre Fabrikaları AŞ’ye yönelik itibar cellatlığının  yapıldığını düşünmekteyiz. Bu tesislerin kapanması veya üretimini durdurması durumunda ülkemiz ve ilçemiz ekonomisinin uğrayacağı zararında kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz” şeklinde konuştu.

Satırlı “Elbette Bandırmalı hemşerilerimiz gibi bizlerde çevreye duyarlı sanayi tesislerinin bölgemizde faaliyetlerini sürdürmesini ister ve destekleriz. Ancak hiçbir bilgi ve teknik veriye dayanmadan sosyal medya üzerinden ülkemiz ve bölgemiz ekonomisinin dinamiklerinden olan kuruluşlara da itibar cellatlığının yapılmasını kabul etmeyiz” ifadesini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki