''PRES VE BASKIYLA BOĞAN BİR BEŞİKTAŞ!''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2022, Cuma

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Çok açık ve samimi bir şekilde konuşuyorum. Tekrar tekrar doğruları işleyeceğiz. Oynacağımız oyundan keyif alacağız. Geçmiştekinden daha iyi olacağız. Sizlerin de bize destek olmasını bekliyoruz. Bu arayı elimizdeki oyuncuların mevcut durumunu yukarı çıkarmak için bir avantaj olarak görüyorum. Her gün konuştukça daha iyi iletişim kuracağız. Taktik olarak değişimler olacak. Rakibi kovalayan değil, rakibin bizi kovaladığı bir takım yaratmak istiyoruz. Brezilya gibi tekniği ve yaratıcılığı olan ama aynı zamanda rakibi pres ve baskıyla boğan bir takım istiyoruz"

DELE ALLİ KONUSU

"Gomez daha hamleli ama Weghorst daha farklı bir oyuncu. Kazanma hırsı olan, yeteneğini sonuna kadar göstermek isteyen biri. Dele Alli pozisyonu farklı olsa da Gomez ile kıyaslanabilir. Dele'ye 'Sen bana 1 adım at, ben sana 3 adım atacağım' dedim. Gider mi, gitmez mi bilmiyorum ama çalışmayla çok değişeceğini düşünüyorum. Değişmezse ne yapacağız, onu o zaman düşünürüz."

İSTEDİĞİ OYUNCUYU AÇIKLADI

"Kayserisporlu Onur Bulut, iyi bir oyuncu. Burada olmasını isterim. Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken başkasını almayı doğru bulmam. Bu takımın direkt oyuncusu. İyi oynadığı zaman sorun yok ama bir dalgalanma geçirdi. Bu da olabilir, normaldir. Ghezzal iyi bir oyuncu, iyi bir karakter. Elimizdeki böyle oyuncuların sayısını artırmak istiyoruz. Bir an evvel iyileşmesini bekliyoruz. Şubat'ta dönecek. Ne kadar verimli olur, sahaya girince göreceğiz. Elimizdeki hücumcuları onun oynadığı değil ama farklı şekilde kullanabiliriz"

TRANSFER VE BAŞARI VURGUSU

"Hücum hattında acele etmiyorum. Savunmada bire bir oynama özelliğimizi arttırmamız gerekiyor. Böyle olsun istemem ama benim stoperlerim yeri geldiğinde bunu oynamalı. Gol yeme konusunu düzeltmemiz gerekiyor. Şu anda oyuncu almayacağız. Oyuncularımla yarışa devam edeceğim. Takımı ayağa kaldıran oyuncularımı tutacağım onların dışında kim olursa olsun kulüple konuşup ona göre davranacağız. Oyuncu bakacağız bakıyoruz değerlendireceğiz. Bizim başarıya, sonuca ihtiyacımız var."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki