RAMSEY İÇİN PJANIC FORMÜLÜ!

Beşiktaş'ta, Aaron Ramsey sesleri yükseliyor....
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2022, Cuma

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Siyah-Beyazlılar, Juventus ile yol ayrımında olan Aaron Ramsey için dirsek temasında bulunduğu kaydedildi. Beşiktaş, İtalyan devinin kapısını satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle çalabilir. Asbaşkan Emre Kocadağ geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Devre arasında fırsat transferi yapabiliriz” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş'ın Aaron Ramsey için maliyet araştırması yaptığı öne sürüldü.

AARON RAMSEY JUVENTUS'LA YOL AYRIMINDA

Juventus'a 3 yıl önce Arsenal'den bedelsiz olarak transfer edilen 31 yaşındaki Aaron Ramsey, kulübüyle Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen şu anda yol ayrımında. Kulübünün ayrılık kararı aldığı tecrübeli futbolcu için Beşiktaşlı idarecilerin, satın alma opsiyonlu kiralama önerisiyle Çizme ekibinin kapısını çalabileceği aksi halde sezon sonu için de şimdiden temasta bulunulabileceği belirtildi.

RAMSEY İÇİN PJANIC FORMÜLÜ

Miralem Pjanic'in Barcelona'daki 9 Milyon Eurol'uk maaşının sadece 2 Milyon 750 Bin Euro'luk kısmını karşılayan ve kiralama bedeli ödemeyen Beşiktaş'ın, benzer şartlar oluşması halinde, Ramsey için operasyona şimdiden başlayabileceği ifade edildi. Öte yandan Ramsey'e başta Premier Lig olmak üzere birçok kulübün ilgisinin de bulunduğu kaydedildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki