SABRIN SONU TEİXEİRA!

Siyah-Beyazlılar, 2+1 yıllık anlaşma sağladığı 10 numarasını İstanbul’a bekliyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ağustos 2021, Pazar

Beşiktaş Alex Teixeira Transferinde Mutlu Sona Ulaşırken Brezilyalı Oyuncuya İstediği Rakamları Kabul Ettirdi

Haziran ayında başlayan ilk temaslarda 31 yaşındaki 10 numara, 3.5 milyon Euro net maaş ve 3 milyon Euro da imza parası istemişti. Sıkı pazarlıklarıyla bilinen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu transferde de klasik stratejisini devreye soktu. Futbolcuya net bir şekilde 'Seni çok istiyoruz' mesajı takımdaki Brezilyalı oyuncular da devreye sokularak her cepheden verilirken, imza için aceleci davranılmadı ve makul şartların oluşması beklendi.

KADRO PLANI BREZİLYALI YILDIZA GÖRE YAPILIYOR

Teixeira'nın Dubai'den aldığı teklifler sonrası da umudunu kaybetmeyen ve oyuncudan vazgeçmeyerek her gün iletişime devam eden siyah-beyazlılar, gelinen son noktada yıldız futbolcuyla yıllık 2.3 Milyon Euro maaş artı bonus ve 900 Bin Euro imza parası karşılığında 2+1 yıllık anlaşmayı sağladı. Deneyimli 10 numara ile anlaşıldığı haberi en çok teknik direktör Sergen Yalçın'ı mutlu etti. Teknik ekip, kadro planlarını Alex'e göre yapmaya başladı.

KUPA CANAVARI

Alex, kariyer çıkışını Shakhtar Donetsk formasıyla yaşadı ve sonrasında 50 Milyon Euro bonservisle Çin'e gitti. Ukrayna'da 2 kez gol kralı oldu., 5 Ukrayna Ligi, 3 Ukrayna Kupası, 4 Ukrayna Süper Kupa, 1 Brezilya Serie B, 1 Çin Süper Ligi olmak üzere toplam 14 kez kupa kaldırdı.

Fatih Doğan: ''Katkı Verir Renk Katar!''

Alex Teixeira, Ukrayna'daki muhteşem yükselişinin ardından parayı tercih etti ve Çin'in yolunu tuttu. 50 Milyon dolarlık bir bedele ulaşmak çok önemliydi. Alex şimdi Beşiktaş'la Avrupa'da yarım kalan hikâyesini tamamlamak istiyor. Bundan 1 ay önce Beşiktaşlı yöneticilerle masaya oturduğunda 'Adımdan söz ettirmek istiyorum' dediğini biliyoruz. Bir ara her ne kadar menajerinin de yönlendirmesiyle Dubai piyasasında dolaşsa da bir ay önce Başkan Ahmet Nur Çebi ile yapmış olduğu anlaşmaya sadık kalarak Beşiktaş'a ve hayallerine 'Merhaba' diyor. Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacak, Türk futboluna da renk katacak bir isim.Türkiye'nin bir tane, herkes tarafından sevilen Fenerbahçeli Alex'i vardı, şimdi Beşiktaş'ın da Alex'i olacak.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki