Salonda Kan Aktı

İzmir'de oynanan Erkekler Voleybol Ligi Klasman Grubu 1. Etap maçında bir kişi bıçakla yaralandı, bir kadın polise taş atıldı. İçki şişeleri ve taşlar havada uçuştu. Seyirci salondan çıkarıldı, maç tamamlandı
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2015, Pazar

Genellikle futbol sahalarımızda gördüğümüz terör salona da yansıdı. İzmir'de F.Bahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Erkekler Voleybol 1. Ligi Klasman Grubu maçı öncesi salon arbede yerine döndü. Salon dışında başlayan kavgalar parkelere sıçradı. İçki şişelerini, taşları birbirine atan taraftarlara polis müdahale etti. Maç başlar başlamaz salona yabancı madde yağdı. Gerekli uyarılar yapıldı, maç 6 dakika durdu. Bir taraftar bıçakla ayağından yaralandı, bir kadın polisin sırtına ise taş isabet etti.

Özel hazırlandılar

Olaylar durmayınca seyirciler salondan çıkarıldı. İlk olarak salondan Beşiktaş taraftarı çıkarıldı. Dışarı alınan taraftarın uzaklaştırılmasından sonra da F.Bahçe taraftarı salonu terk etti. Sosyal medyada olayları paylaşan taraftarlar bir süredir hazırlık yaptıklarını itiraf etti. Taraftarlar, "Biz de Sultanahmet'te güzel günün keyfini sürebilirdik" dediler.

Fotomaç
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki