SERGEN HOCANIN BAŞAKŞEHİR ÜZÜNTÜSÜ!

Deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Sergen Yalçın, ekibiyle yenilginin analizini yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2021, Pazar

SORUN DEFANSTA

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu. Cezası nedeniyle takımın başında yer alamayan teknik direktör Sergen Yalçın, savunma hatalarının altını çizdi.

SERGEN YALÇIN NE SÖYLEDİ?

Şampiyon hoca maçtan sonra yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yaptı. 48 yaşındaki teknik adam, "Beşiktaş takımı bu kadar basit goller yememeli" yorumunu yaptı. Özellikle ikinci ve üçüncü gollerde savunmanın dağınıklığından ve dönen topların rakibe kaptırılmasından şikayetçi olan Sergen Yalçın'ın "Hiç beklemediğim bir oyun oldu. Oyuncularım her zamanki gibi iyi niyetle mücadele ettiler fakat bazen bu tek başına yeterli olmuyor. İkinci yarıya daha iyi başladık. Beraberlik golünden sonra da çok önemli fırsatlarımız oldu. Fakat basit goller yediğimizde maçı kurtarmak çok kolay olmuyor." diye konuştuğu belirtildi. 

DERBİ ÖNCESİ SAKAT FUTBOLCULAR NE DURUMDA?

Beşiktaş teknik direktörü, sakatlıktan yeni dönen oyuncuların henüz form tutamadıklarının da altını çizdi.Siyah-Beyazlı teknik adamın, "Sakatlıktan çıkan oyuncularımız tam anlamıyla 90 dakika oynayacak seviyede değiller. O yüzden tercihlerde dikkatli olmaya çalıştık. Bu maçtan çıkarmamız gereken çok dersler var." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki