SERGEN YALÇIN ''DİSİPLİNDEN KOPMAYIN!''

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, futbolcularına önemli uyarılarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2021, Cumartesi

Rakipler Puan Kaybetti Gaziantep Maçının Önemi Arttı

Her fırsatta tüm oyuncularına, şampiyonluk yarışında önemli kırılmaların yaşanacağını ve bazı haftaların fırsat haftaları olduğunu da söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray’dan sonra Fenerbahçe’nin puanlar kaybetmesi nedeniyle, Gaziantep FK maçının öneminin bir kez daha arttığını söyledi.

Her Maç Final'

''Üst üste kazanılan iki maçla yeni bir galibiyet serisini başlattıklarını ve bunun devamında sağlanması gerektiğini, son yaptığı toplantıda aktaran Yalçın’ın, “Önce kendi işimize bakacağız. Biz kazanamazsak, rakiplerin ne kaybettiği çok önemli olmuyor. Eğer yenersek yolumuza devam ederiz. Artık kolay maçlar olmadığını söylemiştim. Ligin üstü de altı da çok zorlu geçiyor.'' dedi.

Daha Çok Kırılmalar Olur

''Bu en az kayıpla yola devam etmek zorundayız. Önlerinde uzun vadeli bir hedef olduğunu fakat ilk işinin bugünkü maç olduğunu da söyleyen deneyimli teknik adamın, Bizi yine zor bir maç bekliyor. Bu maçları zor olmaktan çıkarmak için erken gol bulmamız gerek. Kapalı savunmaları açma konusunda idmanlarda sürekli çalıştık. bu çalışmalara sadık kalmamız çok önemli. Disiplinden kopmak yok. Sabırlı olmaktan vazgeçmek de yok. Yardımlaşmayı ihmal etmiyoruz. Rakibin bize sıkıntı yaratacak oyuncuları var. Bunlara gerekli önlemleri almayı da unutmuyoruz. Bu haftalarda cesaretiniz hep sahada olmalı” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki