SERGEN YALÇIN KAOS!

Sergen Yalçın için flaş gelişme! Yönetimin kararı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2021, Çarşamba

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, uzun süredir alınan başarısız sonuçların ardından Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 5-0 yenilerek sıfır çekti ve eleştirilerin odak noktası oldu. Beraberliğinin devam edip etmeyeceği merak konusu olurken iki tarafta sessizliğini koruyor Yöneticilerin büyük bir kısmı başarısız gidişattan dolayı Sergen Yalçın’ı sorun tutarak başkanı Ahmet nur Çebi’ye ayrılık için baskı yapıyor.

TAKIM OLUMSUZ ETKİLENDİ

İdarecilerim bir kısmı takımın sezon başında yeterince çalışmadığı yönünde Sergen Yalçın ile olan kontrat süresinin uzunca bir dönem sürmesi nedeniyle takımın olumsuz etkilendiği görüşü hakim.

YENİ HOCA KONUSUNDA BELİRSİZLİK VAR

Diğer yandan taraftarın büyük bir kısmı hala çifte kupalı Sergen Yalçın’ın arkasında duruyor. Taraftar tepkisinden de çekinen yönetim henüz radikal bir karar alma taraftarı değil. Ayrıca sezonun çok kritik bir döneminde göreve getirilecek hoca konusunda da ciddi bir soru işareti var.

YÖNETİM BEKLEYECEK

Bu şartlarda yönetim cephesinden bir hamle gelmesi beklenmiyor. Sergen Yalçın ise çok kritik bir karar aşamasında. En yakınları bile teknik adama ulaşamıyor. Beşiktaş’ta bu gece itibariyle sıcak saatler yaşanması beklenmiyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki