SERGEN YALÇIN 'KİMSEDEN YARDIM İSTEMEDİK!'

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonu açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2021, Çarşamba

''BİZE YAKIŞMADI''

Maçı değerlendirmesi istenen Sergen Yalçın, “Çok üzgünüz. Çok beklediğimiz bir oyun ortaya çıkmadı. Gönül isterdi ki; kazanalım son maça rahat bir şekilde girelim. Futbol maalesef böyle bir oyun. Futbol her şeye açık. Çok konsantre olmak lazım. Mücadele etmek lazım. Normal oyunumuzun çok uzağında bir oyun ortaya koyduk. Bize yakışan bir görüntü olmadı. Üzgünüz. Cumartesiye hazırlanacağız. Enteresan bir maç günü oldu. Üç tane rakip. Sadece Galatasaray kazandı. Futbol bu ve böyle şeyler insanın başına geliyor” dedi.

‘TÜRKİYE’DE FUTBOL ÇOK UZAKLARDA’

Takım kadrosuyla ilgili görüşlerini paylaşan Sergen Yalçın, “Aboubakar zaten yok. Oğuzhan da olmayacak. Atiba ile Gökhan gelecek. Sezon sonuyla ilgili şu anda fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Bütün sezonla ilgili şu anda konuşmak istemiyorum. Şampiyonluk maçı var. Hedefteyiz, henüz bir şey kaybetmedik. Hakem arkadaşlarla ilgili de üzgünüz. Bu durumlar yaşandığı için üzgünüz. Ülke futbolunun neden gelişmediği her şey net açık. Belki günün konusu değil ama Türkiye’de futbol çok uzaklarda. Çok gerilerde. Biz şampiyonluk için elimizden geleni yapıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi veriyoruz. Allah kısmet ederse şampiyon oluruz.  Yan etkenlerin çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Rakip 10 kişi oynarken ve 1-1’ken çok dağınıktık. Bu bize yakışmıyor. Mevcut kadro maalesef bu.” ifadelerini kullandı.

‘ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN’

Göztepe maçıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise Sergen Yalçın, “Ne olursa olsun, kim şampiyon olursa olsun sezon başından beri mücadelemizi verdik. İnanılmaz bir şekilde kadro sıkıntısı yaşadık. Her maçı 7 eksikle oynuyoruz, hiçbir zaman dile getirmedik. Kimseden de yardım istemedik. Sonuna kadar mücadelemizi verdik. Cumartesi günü Allah kime kısmet ederse o şampiyon olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin, öncelikle onu söyleyeyim. Allah herkesin kalbini ve gönlünü biliyor” ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki