Sergen Yalçın ve Arda Turan Görüşmesi!

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği çalışmaları teknik direktör Sergen Yalçın ve Siyah-Beyazlı yönetim arasında koordineli bir şekilde devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2020, Pazartesi

Listesindeki yıldızlarla temaslarını sürdüren Kartal'da gündem yaratan bir Arda Turan gelişmesi yaşandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın 33 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Arda Turan'la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Medipol Başakşehir'le olan sözleşmesini sona erdiren ve henüz bir takımla anlaşmayan deneyimli ismin adı Galatasaray'la anılmıştı. Teknik direktör Fatih Terim'le arasındaki buzları eriten Arda Turan'ın sarı-kırmızılı takıma döneceği konuşulmuştu. Ancak bu transfer yönetimden döndü. Fatih Terim'in dönüşüne onay verdiği 33 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kurmaylar tarafından veto edilmişti.

Arda Turan'ın önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği büyük bir merak konusu olmuşken yaşanan Beşiktaş gelişmesi gündeme oturdu. Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Arda Turan'la yaptığı görüşme bomba etkisi yarattı.

Zeki Uzundurukan flaş gelişmenin detaylarını takipçileriyle paylaştı. İşte Uzundurukan'ın duyurduğu görüşmenin detayları...

''GEL BEŞİKTAŞ'A VE BİTMEDİĞİNİ GÖSTER''

Zeki Uzundurukan yaptığı paylaşımda, ''Sergen Yalçın ile Arda Turan'ı geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı belirtiliyor. Sergen hocanın, Arda'ya 'Gel Beşiktaş'a ve Arda Turan'ın daha bitmediğini herkese göster' dediği öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'in de Arda Turan'ı teknik ekibinde düşündüğü biliniyor.'' ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve yapılan görüşmenin ardından Arda Turan'ın takınacağı tavır merakla bekliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki