SERGEN YALÇIN'IN YERİNE ANDREA PİRLO!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın üst üste alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesi beklenirken, Siyah Beyazlı yönetim de B planını şimdiden hazırladı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Aralık 2021, Perşembe

Gündemde İtalyan Teknik Adam Andrea Pirlo Var

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, kötü gidişin sorumluluğunu üstlendiğini dile getirse de zaman zaman topu oyuncularına atmasının, takımda huzursuzluğa neden olduğu ileri sürüldü. Geçen sezon çifte kupayı getiren aile havası bozulurken, teknik heyet ile futbolcular arasında iletişim sorununun had safhaya ulaştığı belirtildi.

İLETİŞİM KOPTU

Oyuncuların, yaşadıkları rahatsızlıkları açık bir şekilde dile getiremedikleri ancak kendi aralarında sık sık içinde bulundukları durumu konuştukları ifade edildi. Borussia Dortmund maçında yaşanan 5-0'lık hezimetle kazanamama serisi 8 maça çıkan ve tarihi hüsran yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın da yeniden istifa kararını düşünmeye başladı. Yalçın, iki hafta önce 4-0 kaybedilen Giresun maçı sonrası Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ ile görüşme yaparak ilk kez görevi bırakma ile karşı karşıya gelmişti. Almanya'dan İstanbul'a dönüşte yönetimle hiç konuşmayan 49 yaşındaki çalıştırıcı, ekibiyle birlikte uçakta durum değerlendirmesi yaptı. Teknik heyette ağır basan fikir ise bırakmak üzerine oldu.

YÖNETİM YALÇIN'DAN GELECEK HABERE ODAKLANDI

Sergen Yalçın da ekibine gün içerisinde durumu değerlendireceğini belirtti, İstanbul'a indikten sonra doğrudan evine gitti. Gün boyu yaşanan süreci ve içinde bulundukları durumu değerlendiren Yalçın, yakın çevresinin dahi telefonlarına çıkmazken, kararıyla ilgili kimseye bilgi vermedi. Yönetim de Yalçın'dan gelecek habere odaklandı.

YABANCI ADAYLAR: ANDREA PIRLO VE SLAVEN BILIC

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın görevi bırakma ihtimalinin artmasıyla B Planı hazırlıkları başladı. Yönetimde iki farklı fikir oluşmuş durumda. Önemli bir bölüm ve kulüp profesyonelleri genç ve başarıya aç bir yabancı teknik adam arzusunda. Son olarak Juventus'u çalıştıran ve şu an boşta olan Andrea Pirlo'nun listede yer aldığı bildirildi. Ayrıca Slaven Bilic'in de gündeme geldiği öğrenildi.

YERLİ ADAYLAR: ŞENOL GÜNEŞ VE RIZA ÇALIMBAY

Başkan Ahmet Nur Çebi ile bazı yöneticilerin ise yerli ve Beşiktaş'ı yakından tanıyan isimler üzerine odaklandığı ifade edildi. Siyah-beyazlılara iki kez şampiyonluk yaşatan Şenol Güneş ile birlikte Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'ın ismi dillendirilmeye başlandı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki