''SERHAN ÇETİNSAYA VE 3'ÜN 1'İ''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2023, Pazartesi

Beşiktaş Son Yıllarda Şımarık Ve Camiadan, Beşiktaşlı’lıktan Uzak Yöneticilerden Çok Çekti;

120 Yıllık şanlı tarihin, getirildiği kalitesizlik ve iletişim beceriksizliğini ömrüm vefa ettiği sürece yazmaya devam edeceğim. Son dönemde ÇEBİ yönetiminde yer alan idareciler arasında Fetö’cü diye iddia edilen ve karşılığında şikâyetçi bile olamayan as başkan da vardı, karısına şiddet uyguladığı için çarşaf çarşaf magazin haberlerine konu olan idareci de vardı, halen bir suç örgütü lideri iddiasıyla yurt dışından bulunan Sedat PEKER’in inanılmaz suçlamalarına tek kelime edemeyen 2. Başkan da VAR(!) Olan Siyah-Beyaza Oluyor.

''3’ÜN 1’İ...''

Bir olay ve haberi 6-7 yerden onaylamadan asla yayınlamam. Serhan ÇETİNSAYA isimli 32 yaşında ki yalnız ve yalnızca banka hesapları cüzdanı şişik diye BJK’da As Başkanlık görevine getirilen idarecinin, maç günü midesinin sıvılara fazla dayanıksız olduğu için attığı Tweet BJK ve Gs arasında ipleri gerdi. 3’ÜN 1’İ gibi seviyesiz bir üslup kullanan bu kişi çıkıp özür dileyeceği yerde, arkasına Ahmet Nur ÇEBİ’yi de alarak ‘Tüy Dikmeye’ devam ediyor.

VUKUATLARI İLK DEĞİL!

Serhan ÇETİNSAYA’nın iş dünyasında üslup sorunu anlaşılan o ki ne ilk ne de son olacak. Kendisi BJK’dan El Çekene Kadar;

* Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nin Melikgazi Belediyesi tarafından durdurulması ve davaları.

* (Özel) TUSKON Dosyası.

* Bir canlı yayın esnasında, (Yine Fazla Sıvı Tüketimi İddiaları) iş yaptığı şehir halkını küçümseyen sözleri ve konuyu gündeme getiren basın mensuplarına hakaret dolu ettiği sözler.

* Kanal İstanbul – Vadi İstanbul maceraları ve inanılmaz ilişki ağları.

* Kaçak ve yargıya düşen Kafe, yangın merdivenleri ve daha birçok vakaları tek-tek yayınlayacağım. (Arşiv Ve Dosya Söz Verdiğimiz Üzere Hazır)

Serhan ÇETİNSAYA’yı bu kadar kapsamlı mercek altına almamım tek sebebi G.Saray derbi zaferini taraftarın boğazında bırakırcasına sırf şımarıklığından dolayı koskoca BJK’nın değil, günlerce kendisinin konuşulmasıdır. Birileri çıkıpta ‘NE OLUYOR’ demezse, korkarım ki bu tür seviyesizliklerle camia olarak daha çok uğraşırız. Hiçbir şey bilmiyorsa, herkes önce bir haddini bilsin. BURASI BEŞİKTAŞ.

İKİNCİ VE SON AÇIKLAMASI TAM BİR FECAAT

Yaptığı kabahatin farkında olmasına rağmen, taraftarı algı yolu ile arkasına almaya çalışmaya ve açıklamasına bir bakar mısınız?

"92-93 sezonunu yaşayan çocuklar büyüdü, Beşiktaş'ının hakkını sonuna kadar arıyorlar!"

Arkadaş, o dönemde sen daha 2-3 yaşındasın. 1990 yılı doğumlusun. NE hak araması, NE “sezonu yaşamasın”ndan bahsediyorsun?

Beyefendi, açıklamanın tamamında Süleyman SEBA’yı alet etmekten de çekinmemiş. En hafif tabirle ayıptır, yazıktır, BEŞİKTAŞ’a günahtır. Dışarıya sahte kahramanCIK hikâyeleri ile kabadayılık yap, içeride tanıdığın her kese mesajlar atıp sosyal medya üzerinden destek iste. Bu mu delikanlılık?

Ahmet Nur ÇEBİ’nin de iletişim hatası yaparak bilmeden, araştırıp öğrenmeden topa girmesi ile bu Tweet olayı saçma sapan bir yere evrildi ve bir şekilde BJK’ya zarar vermeden bitmesi gerekiyor. İşin doğrusu derbiden sonra yapılan bu paylaşım akıl baştayken yapılmadı. Ben ve ekibim sizlere tüm detayları dos-doğru paylaşmakla yükümlüyüz.

Serhan bey ve içeride ‘Saltanat Oyunları’ oynamak için yan yana gelmiş, kulübe birçok kongre üyesi yapan arkadaşları ile oyunlar kurmaya devam etsin, bizlerde söz verdiğimiz dosyaları tek-tek gündeme taşımaya başlayalım. Hoş Geldin Eminönü semti eski belediye başkanının kardeşi.

(ŞİMDİLİK) Hak Edene Saygılarımla
           Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki