“SEZON BAŞINDA SÖYLESELER İNANMAZDIK!”

Sergen Yalçın, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2021, Cumartesi

KAYIPLAR VE SAKATLIKLAR AÇIKLAMASI

Süper Lig 15. haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Beşiktaş, öne geçtiği maçın son anlarında yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, puan kaybının nedeni ve maçın son anlarında sakatlanan Kevin Nkoudou hakkında konuştu. Genç hoca “İlk yarı bizim kontrolümüzdeydi. 1-0’lık bir üstünlük, 3-4 tane de yüzde 100’lük golü atamadık, bir tanesi de VAR’dan döndü. Bu tip maçlarda fişi çekmek lazım. Yakalamışken atacaksın, 1-0 tehlikeli bir skor. 60’dan sonra takım çekildi. Biz böyle bir şey söylemedik. Koruma iç güdüsüyle, önceki maçların da psikolojisiyle baskı oldu.” dedi.

“DAHA AKILLI, BECERİKLİ OLMAMIZ LAZIM”

“Bazen topun da içeri girmesi gerekiyor. Daha akıllı, daha becerikli olmamız lazım. Can Bozdoğan sahanın en iyisiydi. İlk yarıda moral ve motivasyon iyiydi. Batshuayi 2-3 gol atabilirdi bitirici bölgelerde olsaydı, o bölgelerin dışında kaldı. Bu da gol atmasını engelledi. Atabilirdi ama olmadı mı söylenecek bir şey yok. VAR’dan dönen golde de çok güzel bir vuruş yaptı.”

“SONRADAN GİRENLERİN KATKISI HİÇ OLMUYOR”

“İlk yarıdan sonra rahat kazanmayı bekledik. Bazen olmuyor. Daha fazla çalışacağız. Bugün Ghezzal'ın bölgesinden çok gelmeye başlamışlardı. Mehmet'i göbeğe alıp sonrasında bu bölgeyi daha güçlü kılmak istedik. Ghezzal yorulmuştu. Bu sene maalesef oyuna sonradan soktuğumuz oyuncuların oyuna katkısı hiç olmuyor. Takımın direncini artırmaları gerekirken, diğer oyunculara yardımcı olamıyorlar ve bu da takıma olumsuz etki ediyor. Eksikler var, olanlarla oynarız. Kevin N’Koudou’nun durumunu bilmiyorum.”

“SEZON BAŞINDA SÖYLESELER İNANMAZDIK”

“Sezon başında bugün bu durumda olacağımızı söyleselerdi biz de inanmazdık, siz de inanmazdınız. Bu kötü gidişat nasıl bu kadar uzun sürer. Ben Anadolu'da da yıllarca çalıştım ama böyle uzun süren bir düşüş yaşamadım. İyi antrenman yapıyoruz, maça da iyi konsantre oluyorlar. Maçı ilk yarıda da bitirebilirdik. Gol yollarında o golü atmak lazım. Atamayınca 1-0 her zaman tehlikeli bir sonuç. Bugün gole engel olamadık. Bu gidişatı düzeltmeye çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tekrar oyunculara kazanma alışkanlığını getirmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta kazanmaya başlarız diye düşünüyoruz.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki