'SİHİRBAZ' HIRS YAPTI!

Sivasspor deplasmanında Beşiktaş’ı galibiyete taşıyan isimlerden Ghezzal’ın hakkındaki eleştiriler nedeniyle hırslandığı ve bir aydır ekstra çalışmalar yaptığı ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2022, Pazartesi

Fizik Gücünü Artıran Cezayirli Yıldız Emeğinin Karşılığını Alırken Herkesin Takdirini de Topladı

Rachid Ghezzal, Demir Grup Sivasspor deplasmanında attığı şık kafa golü ve sağ kanattaki müthiş performansıyla büyük alkış topladı. Siyah-Beyazlı yönetim, teknik heyet ve taraftarların yüzünü güldüren Cezayirli yıldız başarılı futboluyla eski günlerini hatırlattı.

Ghezzal’ın son bir aydır ekstra antrenmanlar yaptığı ve özellikle kuvvet artırıcı çalışmalar üzerinde durduğu aktarıldı.

Uyku düzeni ve beslenmesine de çok dikkat eden Siyah-Beyazlı oyuncu performansını sürekli yukarıya taşıdı. Leicester City’den sezon başında bonservisi 3 Milyon Euro karşılığında alınan ve Beşiktaş’la iyi bir sözleşme imzalayan Rachid Ghezzal’ın kendisi hakkındaki olumsuz eleştiriler nedeniyle bir hayli hırslandığı öğrenildi. Yetenekli futbolcunun, “artık eskisi gibi değil” yorumlarına sahada cevap vermek için sıkı bir çalışma sürecine girdiği ifade edildi.

Lakabı 'Sihirbaz'

Beşiktaş’la imzaladığı sözleşmenin karşılığını vermek isteyen 29 yaşındaki Ghezzal’ın yoğun maç trafiğine rağmen performansını sürekli yukarıya taşıması takdir topladı. Deneyimli futbolcu geçen sezon da özellikle son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olmuştu. Taraftar geçen yılki performasıyla kendisine 'Sihirbaz' lakabını taktı. Ghezzal geçen sezon Süper Lig’de 8 gol, 17 asiste imza attı. Tecrübeli futbolcu bu sezon ise forma giydiği 24 lig maçında 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

66 Resmi Maçta 12 Gol 20 Asist

Beşiktaş’a geçen sezon transferin son saatlerinde gelen Rachid Ghezzal beklentileri fazlasıyla karşıladı. Siyah-beyazlı formayla 66 resmi maça çıkan Cezayirli yıldız rakip fileleri 12 kez havalandırırken, 20 kez de asist yaptı. Toplam 32 gole doğrudan katkıda bulunan Ghezzal geride kalan 1.5 yıllık süreçte tam 3 kupa kaldırdı. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’da şampiyonluk yaşayan yetenekli oyuncu kariyerinin en başarılı dönemini yaşadı.

Milliyet

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki