'SIKIŞTIRILMIŞ LİG' BAŞLIYOR!

Süper Lig'de Boxing Day...
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2022, Cuma

Dünya Kupası Fikstürü Değiştirdi
 
Avrupa'nın neredeyse tüm ligleri noel ve yılbaşı tatiline girerken İngiltere Premier Ligi'nde her 26 Aralık-1 Ocak tarihlerinde maçlar oynanır. Bu sıkıştırılmış fikstürde takımlar ara vermeden ardı ardına maçlara çıkarlar. Bu yoğun fikstürün ismi "Boxing Day" olarak biliniyor. Dünya Kupası'nın ilk defa yazın değil kışın yapılması tüm ülkelarda fikstürün değişmesine neden oldu. Süper Lig'de ara 14. haftadan sonra verildi. Fikstürün mayıs ayında tamamlanması için hafta arasına maçlar koyuldu. Böylece 2022'nin son günleri ile 2023'ün başı arasında Süper Lig'de adeta bir "Boxing Day" takvimi oluştu.
 
19 Günde 5 Maç
 
Türkiye Kupası'nı hesaba katarsak Süper Lig takımları yaklaşık 19 günde 5 maça çıkacak. Bu da ortalama 4 günde bir karşılaşmaya çıkmak anlamına geliyor.
 
Derbiler Oynanacak Beşiktaş'ın Bay Haftası
 
Bu takvimde Trabzonspor-Fenerbahçe ve Fenerbahçe-Galatasaray gibi iki derbi karşılaşması bulunuyor. Derbi karşılaşması bulunmayan Beşiktaş, bu süreçte bay haftası nedeniyle bir maç eksik yapacak.
 
Beşiktaş'ın Maç  Programı
 
Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile bu döneme başlayacak Beşiktaş'ın bay haftası bu döneme geliyor. Siyah Beyazlılar 17 günde 4 maç oynayacak.
 
BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ TARİH GÜN SAAT MAÇ
 
21 Aralık 2022 Çarşamba 21.00 Beşiktaş - Şanlıurfaspor
25 Aralık 2022 Pazar 16.00 Gaziantep FK - Beşiktaş
29 Aralık 2022 Perşembe 20.00 Beşiktaş - Adana Demirspor
7 Ocak 2023 Cumartesi 19.00 Beşiktaş - Kasımpaşa
 
Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki