SİYAH BEYAZ YAPRAK DÖKÜMÜ!

Gelecek sezonun kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş'ta, beklenmedik bir ayrılık yaşanmak üzere...
Haberin yayılanma tarihi:12 Haziran 2025, Perşembe

VEDA ZAMANI;

Arthur Masuaku’nun sözleşmesindeki performansa bağlı 1 yıllık otomatik uzatma opsiyonu, başkan Serdal Adalı ile yapılan görüşme sonrasında devre dışı bırakılmıştı.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Demokratik Kongolu sol bekin Siyah-Beyazlı kulüple olan sözleşmesi de sona ermiş oldu. 31 yaşındaki oyuncunun durumu belirsizliğini korurken, Afrika basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Africafoot’un haberine göre; Arthur Masuaku, Beşiktaş’la sözleşme yenilememe kararı aldı.

ELAN RICARDO KİRALANIYOR

Kara Kartal’ın geçtiğimiz ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Elan Ricardo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. 21 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu için kritik karar geldi. Kolombiyalı oyuncu, Siyah-Beyazlılar’da şimdiye kadar 1 dakika bile süre alamadı. Yönetimi Elan Ricardo, kiralık olarak başka bir takıma gönderilecek.

Geçtiğimiz sezon başında gelişimini sürdürmesi adına Portekiz’in Rio Ave takımına kiralanan Demir Ege Tıknaz, yeniden Beşiktaş’a döndü.

MUÇİ 12 MİLYON EURO

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 Milyon Euro’ya transfer ettiği Ernest Muçi beklentileri karşılayamamıştı. Bodrum maçı sonrası yönetimin futbolculara verdiği “İsteyen gidebilir” mesajına reaksiyon veren Ernest Muçi’nin ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

Muçi, menaceri aracılığıyla ayrılık talebini yönetime iletti. 24 yaşındaki futbolcunun bonservisini alması şartıyla ayrılmak istediği vurgulandı. Beşiktaş Yönetimi’nin Ernest Muçi’ye cevabı ise 12 Milyon Euro bonservis getirmesi halinde gidebileceği oldu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki