SON KARAR ABOUBAKAR'IN!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın gözü kuğu Vincent Aboubakar'da...
Haberin yayılanma tarihi:14 Nisan 2021, Çarşamba

Beşiktaş'ta Herkes Aboubakar'ın Ankaragücü Maçında Oynayıp Oynamayacağını Merak Ediyor

Kamerun Milli Takımı'nda adalesinde kısmi yırtık meydana gelen ve son 3 maçta forma giyemeyen Aboubakar'ın Büyükşehir Erzurumspor maçından sonra sahalara dönmesi bekleniyordu. 29 yaşındaki golcü, bu hafta yapılan idmanlarda takımla çalışmalara henüz başlayamadı. Aboubakar, bugün yapılan idmanda da bireysel olarak, tek başına çalıştı.

Kendini Hazır Hissederse

Cenk Tosun'un sakatlanarak sezonu kapatmasından sonra yokluğu daha da önemli hale gelen Aboubakar'ın cuma günü oynanacak kritik Ankaragücü maçında oynama ihtimali yüzde 50. Siyah Beyazlı teknik heyet yıldız oyuncu için son kararı yarın verecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, artık geri sayımın başladığı Süper Lig'in kalan maçlarını da düşünerek, tam iyileşmeden Aboubakar'ı riske etmek de istemiyor. Nihai kararda Aboubakar'ın kendni hazır hissedip hissetmemesi belirleyici olacak.

Kasımpaşa Maçında Aranmıştı

15 gol ve 5 asistlik performans ortaya koyan Aboubakar'ın yokluğunda Kasımpaşa karşısında Beşiktaş'ın oyun planı tamamen bozulmuştu. Bu sezon sol kanatta görev yaparak gole daha çok katkı sunan Cyle Larin, santrforda bekleneni verememiş ve Siyah Beyazlılar sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki