'SONUCU ORTA SAHA PROBLEMİ BELİRLEDİ!'

Kara Kartal'ın, efsane golcüsü Ali GÜLTİKEN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2023, Çarşamba

Karagümrük Ligimizin En Çok Pozisyon Üreten Ve Gol Atan Takımlarının Başında Geliyor;

Maçın başında Beşiktaş'ın daha henüz pozisyon bulmadan kalesinde iki çok net pozisyon görmesi tesadüf değil. Beşiktaş oyuna yüklenmeye başladığını hissettirdiği andan itibaren Cenk yine sahne aldı. Önce topu direkten döndü sonrasında da golü buldu. İlk yarı bitiminde Beşiktaş soyunma odasına giderken ortada bir sorun yoktu.

2. Yarı Başka Bir Beşiktaş Ve Başka Bir Karagümrük İzledik

Orta alandaki problemler Karagümrük karşısında bir kez daha ortaya çıktı. Orta alan hakimiyeti kuramadığınız hiçbir maçı kontrol altına alamazsınız. Şenol hoca Dele Alli, Tayfun ve Fernandes'ten kurulu orta alana ikinci yarı başlarken daha garanti olsun diye Saiss'i dahil etmesine rağmen bu bölgede istediği verimi alamadı. Karagümrük, Beşiktaş'ı ikinci toplarda çok zorladı. Dönen toplarda çok etkili oldular. Özellikle Diagne'nin oyuna dahil olmasından sonra oyun stratejilerini de değiştirdiler. Sürekli Beşiktaş savunmasının arkasına atılan uzun toplarla oyunun mesafesini açtılar ve bu Karagümrük'ün çok işine yaradı.

Özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'ın kulübeden ihtiyaç duyduğu oyuncu desteğini de yeterli derecede alamaması oyunu ortak hale getirdi. Beşiktaş yalnızca duran toplardan ve uzun toplardan oluşacak karambolle pozisyonlar bulmaya çalıştı ama bunda da çok verimli sonuçlar alamadı. Olimpiyatın rüzgârı ve yağmuru Beşiktaş'ın 2 puanıyla beraber hedef ve motivasyonunu da aldı götürdü.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki