Sportif Direktör İkilemi!

Bjk Derneği Başkan Ahmet Nur Çebi ile Futboldan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ ters düştü...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2020, Salı

2 AYRI BEYANAT

Başkan Ahmet Nur Çebi katıldığı bir programda, “Sportif direktörünüzün futbolu idare etmesinde çok önem var. Gönlümden geçen kendi içimizden çıkan insanlarla çalışmak” derken, Futboldan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ, “Sportif direktör konusunda hamlemiz yok. Sergen hoca geldikten sonra bu düşüncemizi rafa kaldırdık” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMİŞ KİŞİLERİ İŞARET ETTİ

Siyah-Beyazlılar’ın patronu, 28 Nisan’da konuk olduğu TRT Spor’da, “Kurumsal yapılanmaya önem veriyorsanız sportif direktörünüzün futbolu idare etmesinde çok önem var. Mesleği olan kişiler bu işi sizden daha iyi icra edebilir. Gönlümden geçen kendi içimizden çıkan insanlarla çalışmak. Nasıl futbolcularımızı kendi içimizden yetiştirmek istiyorsak, direktörlerimizi de kendi içimizden çıkarmayı tercih ediyoruz” demişti.

Soru İşaretleri Yarattı

Başkan Çebi’nin bu sözlerinden 5 gün sonra Futboldan Sorumlu Yönetici Emre Kocadağ’dan flaş bir açıklama geldi. Haber Global’e konuşan Kocadağ, “Sportif direktör konusunda bir hamlemiz yok. Sergen hoca geldikten sonra bu düşüncemizi rafa kaldırdık. Şu an böyle bir arayışımız ya da isteğimiz yok” ifadelerini kullandı. Yönetimden art arda birbirine zıt açıklamaların gelmesi camiada soru işaretleri yarattı.

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki