TAKIMINI KÜME DÜŞÜREREK BIRAKAN BEŞİKTAŞ SPORTİF DİREKTÖRÜ!

Ceyhun Kazancı'nın Sır Gibi Saklanan Yöneticilik Yaptığı Kulüp Hangisi?
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2022, Perşembe

Beşiktaş'ın Yeni Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Oldu

Kazancı'nın öz geçmişinde yöneticilik yaptığı bir kulüpten hiç bahsedilmemesi dikkat çekiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Beşiktaş futbolu artık emin ellerde, futbol bilgisine çok güvendiğim Ceyhun Kazancı ile önemli bir yapılanmanın planlamasını yaptık" sözleri dikkat çekti. 

Peki Ceyhun Kazancı Kim? 

Beşiktaş kulübü tarafından verilen bilgilerde Kazancı'nın öz geçmişinde Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversiteleri'nde eğitim gördüğü belirtiliyor. Bir dönem futbolcu menajerliği yapan Kazancı'nın 22 yıllık Beşiktaş kongre üyesi olduğunun altı çiziliyor. Genç yöneticinin Çaykur Rizespor'da genel sekreterlik görevinde bulunduğu da bilgiler arasında yer alıyor.

Kulübün Görmezden Geldiği Önemli Bilgi

Daha önce menajerlik yaptığı için eleştirilen Kazancı'nın 2016-2018 yılları arasında Beylerbeyi kulübünde futbolun başında olduğu ortaya çıktı. 2016 yılında göreve başlarken 2. Lig'in kapısından dönen Beylerbeyispor, Kazancı'nın futbol yönetiminde 2017-2018 sezonunda amatör lige düşmekten kurtulamadı. Kazancı'nın Türkiye'nin en eski kulüplerinden biri olan Beylerbeyi'nin yaşadığı tarihi sonucun ardından görevi bıraktığı ortaya çıktı. 2018'de BAL Ligi'nde tutunamayan Beylerbeyispor bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele ediyor.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki