''TAKVİYE ŞART!''

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2023, Çarşamba

Beşiktaş 5’te 5 Yaptıktan Sonrada İlk Yorumum “Beşiktaş’ın Rakibi Fikstüründen Çok Kendi Kadrosu” Olmuştu;

Beşiktaş 5’te 5 yaparken skoru almayı başarsa da oyunu yeterince güçlü değildi, Mert Günok’un kurtarışları ve Cenk’in golleri Beşiktaş’ın galibiyet serisinin %90 oranda mimarlarıydı. Karagümrük karşısında Cenk yine attı, Mert yine kurtardı ama 3 puana yetmedi.

Beşiktaş Yine Çok Pozisyon Verdi Karagümrük İlk 10 Dakikada İki Kez Gole Çok Yaklaştı

Pozisyonlardan birisi Welinton’un pas hatasından, diğeri ise direkt kolektif savunma gücü eksikliğinden kaynaklandı. Gedson yine Josef olmadığı ve defansif orta saha kontenjanından kadroda yer alan oyuncular Şenol hoca tarafından ilk 11 için yetersiz bulunduğu için mecburen 6 numarada başlatıldı. Salih de olmadığı için Beşiktaş orta sahası çok kopuktu. Hadziahmetovic veya başka bir mobil 6 transferi çoktan halledilmeliydi. Saiss de stoper tandeminde başlamayınca ilk yarıda Karagümrük çok daha fazla net pozisyon buldu.

Elma Toplar Gibi

Beşiktaş’ın golü Masuaku’nun ortasında oluşan karambolde Cenk’in fırsatçılığı sonucu geldi. İkinci yarının başında defansif orta sahaya Saiss alındı ama Beşiktaş’ın gol yemesini engelleyemedi. Saiss, stoperde yokken Beşiktaş geriden doğru dürüst top da çıkaramadı. En az iki pozisyonda kaleci Mert mecburiyetten degaj yaparken Karagümrük o topları ağaçtan elma toplar gibi kolayca toplayıp pozisyonlar üretti. 86 ve 90’da Mert’in kurtarışları olmasa Beşiktaş 1 puandan da olabilirdi.

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki