TARAFTARLARIN HEP BİRLİKTE İZMİR MARŞI SÖYLEMESİNDEN Mİ KORKULUYOR?

BJK Disiplin kurulu başkanı Ahmet AKPINAR, Radyospor’da Özgür SANCAR’ın konuğu oldu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2022, Cuma

‘’TARAFTARLAR AŞAĞILANIYOR’’

Derbi zor geçecek gibi gözüküyor. Ama Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa kazanacaktır. Taraftar yasağı ile talepte yanlış, karar da. Ülke olarak güvenliğimiz var, polisimiz var, tedbirler alacak gücümüz var. Zamanın da bir Milli Eğitim Bakanı ‘Okullar olmasa, ben Milli eğitimi ne güzel idare ederim’ demişti. Buna benzedi.  O zaman, diğer takım taraftarlarıda gelmesinler. Bu insanları aşağılamak değil midir? Fenerbahçe seyircisi gelirse olay çıkar, diğer takım taraftarları gelirse olay çıkmaz. Çok yanlış bir karar.

'FENERBAHÇE NEDEN GELMESİN BİZ NEDEN KADIKÖY'E GİTMEYELİM?'

622 Nolu yasa bir tek Beşiktaş’a uygulanıyor. Josef olayını gördük. Oyuncumuz ne yapsaydı, kenara mı çekilseydi? Sporda şiddet yasası var, o çocuk dişar çıktı. Birde utanmadan, avukatlarıyla poz verdiler. Yasaları çıkarmak önemli değil, uygulamak önemli. Uygulamada geri kalacaksınız, sonra biz seyircileri maça almayalım. Neden Fenerbahçe’liler gelmesin. Ya da biz neden deplasmanlara gidemeyelim? Senelerce gittik, yine gitmek isteriz. Ölüm geldi cihane, baş ağrısı bahane. Acaba, 2 tarafın birleşip İzmir Marşını’nın söylenmesinden mi korkuluyor? Vali bey çok yanlış bir karar vermiştir. Devletseniz gücünüzü gösterirseniz.

'BEŞİKTAŞ DİSİPLİN KURULUNUN DELİL TOPLAMA YETKİSİ YOKTUR'

Ethem SANCAK konusu ile ilgili, biz savunma istedik. Gelirse, kurulda arkadaşlarla oturup karar vereceğiz. Kendisi ile ilgili bir şikayet vardı, televizyonlarda konuşması ile ilgili. Önce yönetim sevk etmetince, ardından kurulumuza şahsi baş vuru yapıldı. Bizde kendisinden savunma istedik. Diğer konu ve kongre üyesi ile ilgili, cezaya gerek görmedik. Çünkü konu hukuki bir konu. Bizim de delil toplamaya hakkımız yok. Sayın Mesut URGANCILAR, sosyal medya paylaşımı, keşke biraz daha açıklasaydı, belki yakında açıklar. Ben bu paylaşımdan listeler yapılırken, birilerinin diğerlerinin ayağını kaydırmaya çalıştığını anlıyorum. İsim vermek istemem.

Duyduk Mu?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki