Tatlı Sert Uyarı

Lokomotiv Moskova karşısında kazanılan bir puana sevinmek yerine kaybedilen iki puana üzülen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından oyuncularını tatlı sert bir dille uyardı.
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2015, Cumartesi

Siyah - beyazlı teknik adam, özellikle Beşiktaş’ın yediği golde hakemle konuştuğu için Sosa’yı ciddi bir şekilde uyardı.

Güneş’in, “Hakemlerle fazla muhatap olmayın. Bu size yarar sağlamaz. Tam tersine konsantrasyonumuzu etkiler. Bu hataları artık yapmamalıyız. Ligde ve Avrupa’da kalan haftalarda bu tür şeyleri bir daha görmek istemiyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Kazanılan bir puana bile sevinemediklerini dile getiren siyah - beyazlı teknik adamın, “Tabi ki böylesine bir deplasmanda bir puan iyidir. Ama üç puanla da dönebilirdik. O nedenle bir puan kazandık demek yerine iki puan kaybettik dememiz daha doğru” dedi.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki