TERMİNATÖR!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2017, Pazartesi

BEŞİKTAŞ, G.Saray derbisiyle birlikte iç sahadaki en iyi futbolunu oynadı.

Aslında Beşiktaş gibi güçlü ve kaliteli bir takımdan her maç beklenen bu. Müthiş bir baskı ve kararlılıkla oynayan Siyah-Beyazlılar, ilk yarıda Osmanlıspor’u ceza alanına hapsetti. Orta alanda haftalar sonra tercih edilen Medel, kusursuza yakın futboluyla hem top kazanmada hem de kullanmada çok etkili işlere imza attı. 

BAZILARI SATILABİLİR

GÖKHAN Gönül çok gayretiydi. Hat-trick yapan Babel ise tartışmasız sahanın yıldızıydı. Genel anlamda bu sezon gol sorunu yaşayan Beşiktaş, dün o kadar çok keyif aldı ki, iştahıydı ki çok daha fazla gol bulabilirdi. Haftalardır ilk 11’de oynamasını beklediğimiz Negredo ise çalışkandı ama açıkçası gününde değildi.

İSPANYOL golcü dışında Talisca da biraz kıpırdansa sezonun en farklı galibiyeti işten bile değildi. Dün akşamki maç Şenol Güneş’e de gelecek için farklı fikirler vermiştir. Aldığımız duyumlara göre devre arasında bazı önemli oyuncular satılabilir. Eğer böyle olursa natifler hazır göründü. Beşiktaş dün gerçek gücünü ve kalitesini gösteren bir performans sergiledi. Özellikle İç sahada Siyah-Beyazlılardan beklenen de bu.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki