TFF ve BEŞİKTAŞ AVUKATLARI ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK!

Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle tekrar isteyen Beşiktaş'a TFF'den sonra Tahkim Kurulundan da 'ret' yanıtı geldi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2020, Cuma

Sana-Bana Göre Olmaz

Duruşmada TFF avukatının, "Bu maç tekrarlanırsa, Türkiye'deki maçların yarısı tekrarlanır" dediği, Beşiktaş'ın avukatlarının ise "Eğer kural hatası varsa gerekirse hepsi tekrarlanır. Kural hatasının sana göre, bana göresi olmaz" karşılığını verdiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından siyahbeyazlıların konuyu UEFA'ya gerekirse CAS'a taşıyacağı belirtildi. 26 Ocak'ta İzmir'de oynanan ve Göztepe'nin 2-1 kazandığı maçta, hakem Hüseyin Göçek, ev sahibinin ikinci golü öncesi topu Beşiktaş'a vermesi gerekirken rakibine vermiş, oyuna ev sahibi takımın futbolcuları başlamış ve akabinde faul olmuştu. Serbest atış sonrasında ise siyah-beyazlılar golü yemişti.

Yalçın 'Kendinize Güvenin'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanya maçı öncesi talebeleriyle yaptığı görüşmede 5 puan kaybettikleri Başakşehir ve Trabzonspor karşılaşmalardan önemli dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi. Defans oyuncularını, "Rakibe az fırsat versek de küçük hatalar bizi etkiliyor, daha dikkatli olmalısınız. Boşta kalan rakip forvet görmek istemiyorum" sözleriyle uyaran Yalçın, hücumculara da "Pozisyona girmede problemimiz yok ancak son vuruşlarda yetersiz kalıyoruz. En önemli şey kendinize güvenmektir. Şansınızı denemekten çekinmeyin" dedi.

Çebi'ye 15 Gün Ceza

PFDK, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye 15 gün ceza verdi. Çebi'nin sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle 15 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi. Kulübe de ayrıca 200 bin TL ceza kesildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki