TOSUN PAŞA'NIN MAAŞI 3'E KATLANACAK!

Cenk Tosun'un Beşiktaş ile olan sözleşmesindeki opsiyon maddesinin aktif olmasına 1 gol kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2023, Çarşamba

Golcü Futbolcunun Sözleşmesi Uzadığında Maaşıda 3 Katı Artacak;

Beşiktaş sezon başında Everton ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Tecrübeli golcünün sözleşmesinde bulunan opsiyonun aktif olması için bu sezon penaltısız 15 gol katkısı yapması gerekiyor. Süper Lig'in 26. haftasında oynanan ve 3-1 kazanılan İstanbulspor maçında Cenk Tosun 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki golcü penaltısız skor katkısında 11 gol 4 asiste ulaştı.

Opsiyonun Gerçekleşmesi Beklenmeyecek

Cenk'in bir gol katkısı yapması halinde sözleşme otomatik uzayacak ancak Beşiktaş yönetimi opsiyonun gerçekleşmesini beklemeyecek. Cenk Tosun ile milli arada sözleşme yenileyecek ve Fenerbahçe derbisi öncesi milli oyuncuya moral verecek. Bu sezon Beşiktaş'ta 550 Bin Euro kazanan deneyimli golcünün maaşı da zamlanacak. Cenk Tosun'un maaşı 1 Milyon 500 Bine yükselecek ve sözleşmedeki bonuslar aktif hale gelecek.

Amerika'yı Reddettiğini Açıkladı

Cenk Tosun, bugün katıldığı TFF milli takımlar sponsorluk töreninde açıklamalarda bulundu; “Amerika MLS Ligi takımlarından Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim. Gitmek benim için iyi olabilirdi fakat ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş’ta devam edeceğim. Bir gol veya asist daha yapmam halinde sözleşmemdeki 1 yıllık opsiyon devreye girecek. Fakat Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile konuştuk. Opsiyonu beklemeden yeni bir sözleşme yapacağız.”
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki