TÜRK BASKETBOLU ÇALKALANIYOR!

Bodrum Karya Basketbol Kulübü Başkanı Orhun Gencer, Çeşme Basketbol Başkanı Kemal Karakurt'un şikeci olduğunu öne sürdü ve neden iddia programına girmediğini sordu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mart 2022, Cumartesi

Türkiye Basketbol Federasyonu Konunun Soruşturulduğunu Açıkladı

Türkiye Kadın Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Bodrum Karya Basketbol Başkanı Orhun Gencer, Çeşme Basketbol Başkanı Kemal Karakurt'la ilgili "şike" imasında bulundu. Instagram'dan paylaşım yapan Orhun Gencer, "Hepinizden hesap soracağım. Sanmayın ki susacağım. Antalya Güneşi Çeşme Basketbol... Kemal kardeşim Çeşme Basketbol bizim ikimizin maçında bana teklif ettin al şu parayı zaten düştün işine bak dedin. Biz  de sana koyduk, konuş şimdi yalan söylüyor diye de ben de seni rezil edeyim" diye yazdıç Kemal Karakurt'u şikeci olarak itham eden Orhun Gencer, "Bana açıkla neden iddaa programına girmiyorsun. Nedenini açıklamazsan adam değilsin" dedi.

İşte O Paylaşım:

FEDERASYONDAN AÇIKLAMA;

Bu iddiaların ardından Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Türk basketbolu ile ilgili her türlü somut iddiaların, ilgili kurullarımız tarafından incelenmekte ve talimatlarımıza uygun şekilde değerlendirilmekte olduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz."

İşte O Açıklama:

Federasyonun bilgilendirmesinde hangi olaya ilişkin böyle bir açıklama yapıldığı belirtilmedi.   Açıklamaya yorum yapan kullanıcılar federasyonun açıklamasının hangi konuda olduğunu anlamadı.

Odatv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki