TÜRKİYE'DEN KORONA VİRÜSÜNE DAVETİYE!

Koronavirüs yüzünden spor organizasyonlarının askıya alındığı Hong Kong’un Kadın Futbol Takımı bir şirket tarafından Alanya’ya davet edildi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2020, Cumartesi

Takım 1 Mart’ta İstanbul Aktarmalı Alanya’ya Gelip 3 Maç Yapacak

HONG Kong basını, Kadın Milli Futbol Takımı’nın Türkiye Kupası adı altında düzenlenen özel bir turnuvaya katılmak için 1 Mart’ta Türkiye’ye geleceğini duyurdu. Koronavirüs salgını yüzünden ligleri iptal edilen ve birçok ülkenin vize vermediği Hong Kong takımının Türkiye’ye gelecek aday kadrosu ve programı da açıklandı. 1 Mart’ta İstanbul’a gelecek olan Hong Kong’un 24 kişilik kafilesi, buradan da Alanya’ya uçacak ve burada düzenlenecek turnuvada mücadele edecek.

NEYSE Kİ TÜRKİYE DAVET ETTİ!

Hong Kong basınında yer alan haberlerde şu ifadelere yer verildi: “Koronavirüs yüzünden ciddi şekilde etkilenmiş Hong Kong erkek ve kadın futbol ligleri askıya alınmıştı. Neyse ki kadın futbol takımı Türkiye Kupası’na daha önce katılmaya davet edildi. Takım, antrenmanlarına başladı. Hong Kong ekibi Alanya’da 4 Mart’ta Romanya ile karşılaşacak, 7 Mart’ta Macaristan ve 10 Mart’ta Venezuela ile iki maç daha yapacak.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki