UTKU YUVADAN AYRILIYOR!

Siyah Beyazlıların kaleci rotasyonunda istediği gibi forma şansı bulamayan genç kaleci Utku Yuvakuran, yeni sezon öncesinde takımdan ayrılıyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ağustos 2022, Perşembe

ISMAEL SİLDİ

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük'te kiralık olarak geçirmesinin ardından yeni sezon öncesinde takıma geri dönen Utku Yuvakuran ile yeniden yol ayrımına gidiliyor. Genç eldivenin geçen sezon kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te de istediği kadar forma şansı bulamaması ve Beşiktaş'ta kaleci rotasyonunda geri planda kalmış olması transferde büyük bir rol oynadı.

Valerien Kadroda Utku'yu Düşünmüyor!

Yeni sezon öncesinde Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael'in kaleyi Ersin Destanoğlu, Mert Günok ve Emre Bilgin'e emanet edecek olması nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Utku Yuvakuran'ın yeni adresi büyük bir sürpriz oldu.

24 yaşındaki genç file bekçisinin önümüzdeki sezon için İzmir ekibi Göztepe ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma noktasına geldiği öğrenildi.

Geçen sezon küme düşerek lige veda eden Göztepe'de İrfan Can Eğribayat'ın da takımdan ayrılmasıyla birlikte oluşan kaleci ihtiyacının Utku Yuvakuran ile giderilmesi bekleniyor.

Beşiktaş yönetiminin de Utku'nun Göztepe'de düzenli olarak forma giyerek kendisini geliştirebileceğini düşünüyor olması transfer görüşmelerinde büyük bir pay sahibi oldu.

Karar

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki