VALENTİN ROSİER BEŞİKTAŞ'A HAYIRLI OLSUN!

Beşiktaş, Sporting'e bonservis bedeli olarak 4 Milyon Euro verecek. Sonraki satıştan da yüzde 20 pay ödenecek. Rosier ise senelik 1.4 Milyon Euro alacak...
Haberin yayılanma tarihi:18 Temmuz 2021, Pazar

KARA KARTAL'A MÜJDELİ HABER

Beşiktaş'ın, Valentin Rosier için uzun süredir Sporting ile sürdürdüğü transfer pazarlıklarında mutlu sona ulaştığı ve kısa süre içinde resmi açıklamaların geleceği kaydedildi. Kartal, Rosier için Sporting'e 4 Milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. Öte yandan bir sonraki satıştan yüzde 20 pay da Sporting'e gidecek. Siyah Beyazlılara gelmek için maaşında indirim yapan Fransız oyuncu, senelik 1,4 Milyon Euro garanti ücret alacak. Rosier'in sözleşmesinde çeşitli bonuslar da bulunacak.

BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU ROSİER

Beşiktaş formasıyla profesyonel kariyerinin ilk golünü atan Rosier, sezonun en istikrarlı isimlerinden biriydi. 24 yaşındaki sağ bek, Beşiktaş'la 37 maça çıkarken 3 gol, 6 asistlik performansıyla yıldızlaştı. Daha önce Lokomotiv Moskova, Hertha Berlin, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı reddeden başarılı futbolcu, sarı-kırmızılıların ikinci girişimini de "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" mesajıyla reddetti.

Aspor

Etiketler: Rosier   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki