VALERİEN İSMAEL ÇEKİMSER KALDI!

Beşiktaş'ta kimler gidecek? Ismael'in raporu belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2022, Cuma

Sergen Yalçın İle Yeniden Sezona Başlayan Ancak İşler Umulduğu Gibi Gitmeyen Beşiktaş'ta Takımın Başına Önder Karaveli Geldi

İlk başlarda iyi bir çıkış yapan Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar devam edileceği konuşuluyordu.Ancak takımın aldığı yenilgiler Karaveli'nin sonunu getirdi ve Ahmet Nur Çebi yönetimi yeni teknik patronunu belirledi. Takımın başına Ismael gelirken, yeni sezona ilişkin yapılanma ise lig sona ermeden başladı. Yeni teknik patron Valerien Ismael, takımdan gidecek olan futbolcuların listesini büyük oranda belirledi. Bu kapsamda hangi futbolcuların gideceğini öğrenmek isteyenler, "Beşiktaş'ta kimler gidecek?" sorusunu gündeme getirdi.

Beşiktaş'ta Kimler Gidecek?

Valerien Ismael, Cyle Larin ve Güven Yalçın konusunda çekimser kaldı. Şartların oluşmaması halinde 2 isimle de yollar ayrılacak. Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre ve Mehmet Topal, Beşiktaş’a veda ediyor. Fransız çalıştırıcı 3 oyuncu ile de sözleşme yenilenmesini istemedi. Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha sözleşme uzatmaya olumlu yaklaşan Beşiktaş teknik direktörü, Abdulkerim Bardakçı transferine de onay verdi. Fransız çalıştırıcı, Konyaspor’un 27 yaşındaki stoperinin oyun sistemine uyduğunu ve Abdulkerim için şartların zorlanmasını istedi.

Ntvspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki