VALERİEN İSMAEL'DEN ACİL FORVET TALEBİ!

Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Ismael, kadroya yapılacak takviyeler konusunda yönetime talepte bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mayıs 2022, Perşembe

Siyah-Beyazlılarda Birçok İsim Takımdan Ayrılacak

Beşiktaş'ta bir yandan yaklaşan başkanlık seçiminin çalışmaları sürerken diğer yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları üstünde duruluyor. Forvet ve stoper bölgesi başta olmak üzere detaylı bir liste hazırlayıp görüşmelere start veren Siyah Beyazlı kulüpte asbaşkan Emre Kocadağ ve sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın adaylar üzerinde piyasa araştırması yaptığı kaydedildi. Belirlenen isimler için teknik direktör Valerien Ismael'in de görüşünü alan yöneticilerin Fransız hocadan da bir liste hazırlamasını istediği kaydedildi.

Ismael'in "Yeni sezon için çıkacağımız ilk idmana kadar forvetlerimizin katılmasını çok isterim" sözleriyle talebini ilettiği de gelen haberler arasında.

Siyah-Beyazlılar forvet transferi için Alexander Sörloth, Adam Buksa gibi isimlerle temas halinde. Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, yaptığı basın toplantısında transferlerle ilgili önemli ipuçları vermişti.Çebi, transferde önceliklerinin forvet ve stoper olduğunu ifade etti. Siyah-beyazlıların başkanı transfer gündemiyle alakalı şu ifadeleri kullandı:

"Transferde uçuk kaçık bütçeler yok. Yıldız almak kolay, sizden sonrakiler çekiyor onun ceremesini."

"Amacımız yıldız almak değil, yıldız yaratmak. Ancak kadromuzda 3-4 tane kaliteli oyuncu olmasını ve bunların gençlerimize örnek olmasını istiyoruz. Özellikle forvet konusunda…"

"Önümüzdeki sene gençlere önem veren ve ucuz maliyetlere alıp yüksek ücretlere satabildiğimiz oyuncular aldığımız, öz kaynağa dayalı bir yapı oluşturmak istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde camiaya vereceğim mesaj bu olacaktır."

"Cenk Tosun bizim öz evladımız. Onunla ben görüştüm, görüşmeye de devam ediyorum. Ancak istediği ücret konusunda aramızda çok fark bulunuyor. Sevmek ayrı gerçekler ayrı. Kendi şartlarımda elbette gelmesini isterim."

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki