VİDA HAYATA DÖNDÜ!

Siyah-Beyazlılar’daki 3.4 Milyon Euro’luk maaşı sebebiyle son güne kadar takımdan ayrılacağı iddiaları gündemden düşmeyen Domagoj Vida, transfer döneminin sona ermesinin ardından rahatladı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2020, Cumartesi

Sadece Sahaya Odaklanan Hırvat Savunmacı İlk 11’e Dönmek İçin Geri Sayımda

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Yukatel Denizlispor ile pazartesi günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana istasyon koşularıyla başlayan Siyah-Beyazlı ekip, pas ve 5’e 2 çalışması ile taktik programın yer aldığı uygulamalar üzerinde durdu. Antrenman, yarım sahada oynanan taktik maçının ardından şut çalışması ile tamamlandı. Takımla çalışmalara başlayan Adem Ljajic’in de formunu her geçen gün yükseltmesinden memnun olan teknik ekip, Sırp futbolcuya Denizlispor karşılaşmasında şans vermeyi düşünüyor. 

Hırslı Görüntüsüyle Dikkat Çekiyor

Kara Kartal’daki 3.4 Milyon Euro’luk maaşı sebebiyle transfer döneminde takımdan ayrılmak için birçok kulüple temas halinde bulunan ve bundan dolayı sahaya odaklanamadığı için performansında düşüş yaşayan Domagoj Vida da pencerenin kapanmasının ardından adeta kendini buldu. Takım çalışmalarında hırsıyla dikkat çeken Domagoj Vida’nın, Denizlispor’la pazartesi günü oynanacak karşılaşmada formasına geri dönmesi bekleniyor.

Fanatik

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki