''VİRÜSLÜ TOPUN LANETİ!''

Alen Markaryan Yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Temmuz 2020, Salı

Soru Şu;

Biz bu maçı alırsak ‘Önümüzdeki iki takımın da (Galatasaray, Sivas) düşüş içinde olduğu ortadayken, Fenerbahçe’nin de yükselişini göz önünde bulundurarak, 33’üncü haftada Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi için üçüncülük maçına çıkar mıyız?’ Üçüncülük kelimesi kulağa biraz tuhaf geliyor ama neticede bu bir yarış ve Şampiyonalar Ligi’nden gelecek paranın ilaç ve şifa olduğunu unutmadan, Maalesef endüstriyel futbol böyle diyelim ve yolumuza devam edelim. He! Ne dersiniz!

Orta sahada Necip, Atiba, Elneny üçlüsüyle başladık maça, Kenarlarda Diaby ve Lens vardı ki; Geçen haftaki kadro niye bozuldu diye hafif iç geçirmedik değil hani!

Ve hemen bir soru daha soralım. Hadi Atiba’yı anladık da Elneny niye şut çekmez? Daha maçın başında elin oğlu vuruyor, sen de vur be arkadaş. Neyse… Kayseri’nin top ayağındayken hızlı oynamaya çalışması, oyuna tempo veriyor. Beşiktaş’ın ceza yayında forvetlerini topla buluşturmaya uğraşması da devamlı top kaybına neden oluyordu. 20. dakikadan sonra kenarları kullanmaya başladık ki Lens, Diaby’nin ağzının içine top attı bir ara. Gol at diye. Olmadı. Sonra bir de Vida’ya attı, yine olmadı.

Tam ısınmaya başladık, su molası geldi.

Maç başladığında Lens ortalarına devam ediyordu. Bu sefer Atiba’ya nişanladı topu, o da kaleciye.  İnanılmaz baskı kurmuştuk. Kayseri 18’den çıkamıyor desek abartmış olmayız. Lakin Beşiktaş’ın art arda kaçırdığı golleri görünce Pley steşındaki coyestikin bozuk olabileceği aklıma geliyor, gülüyorum. Ve ilk yarı bitiyor. İlk yarıda o kadar gol kaçırdıktan sonra kendi kendimize nasıl gol yerizin canlı örneğini sunduk spor kamuoyuna. Bize taa ufaklığımızda öğretmişlerdi. Şile sahilinde fazla açılma, kum alttan çekiyor diye!: 0-1.

Golden sonra Necip, Rıdvan, Lens çıktı, N’Koudou, Boateng, Caner girdi. Zaten ilk yarıdaki kadroda tam baskı kurmuştu ama Sergen Hoca basiret değişimi istedi herhalde!!! İlk yarıdaki baskı yoktu ama ıslanmıştık. Geliştirdiğimiz ataklardan birinde Boateng kaleye paralel bir top kesti. Top kimseye bulaşmadan çekip, başını giderken bütün defansın arkasından ışık hızıyla Atiba çıktı. Arka direkte topa, ‘Nereye gidiyorsun’ dedi: 1-1.

Tam bitirici hamle bekliyorduk ki virüslü bir topun lanetiyle tanıştık.

Sol kenardan atılan iki serbest vuruş izledik. İkisi de inat etti gol olacağım diye. Hakem birini sildi, birini verdi. Bireysel hatalar damga vurdu geceye. Beş yüzde yüzden yararlanamayıp, hüsranla eve dönmek varmış kaderde. Yazık oldu.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki