Welinton Beşiktaş'ta!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'dan ikinci transferini yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2020, Pazartesi

İlk olarak Fabrice N'Sakala ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Akdeniz ekibinin Brezilyalı stoperi Welinton ile de 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Takas yöntemiyle gerçekleşen transferde Fatih Aksoy Alanyaspor'a gönderildi.

Transfer adımlarına hız veren Beşiktaş, dün savunmaya bir takviye daha yaptı. Sol bek N'Sakala'dan sonra, bir süre önce anlaşmaya varılan Alanyasporlu Welinton için de Akdeniz ekibi ile anlaşıldı. Brezilyalı futbolcu ile de küçük pürüzler giderildi. 31 yaşındaki futbolcu dün İstanbul'da Siyah-Beyazlı yetkililerle 2+1 yıllığına el sıkıştı. Bunun üzerine Alanyaspor'la irtibata geçildi. Antalya ekibine karşılığında stoper Fatih Aksoy bonservisi ile gönderildi.

SERGEN YALÇIN'IN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Siyah-Beyazlı yönetim, başa baş olarak Welinton transferini noktaladı. Welinton sağlık kontrolünden geçtikten sonra Beşiktaş'ın transferi bugün ya da yarın resmi olarak açıklaması bekleniyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Alanyaspor'dan tanıdığı 1.81 boyundaki Welinton Souza Silva, geçen sezon Alanyaspor ile 27 maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 3 gole imza atan tecrübeli savunmacı 10 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Öte yandan Fatih Aksoy'un da Alanya'da olduğu ve Alanya yönetimi ile son detayları görüştüğü belirtildi.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki