'YAPILANDIR MA DEĞİL KAPILANDIR MA!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ocak 2022, Pazartesi

GELDE MUHALEFET YAPMA!

Geçtiğimiz günlerde bir akademisyen büyüğümüzden, benimle alakalı son derece garip (Hoşuma Gitti) bir tanımlama duydum. “Kronik Muhalif...” Kendisinden, izin almadığım için elbette ki ismi bende saklı kalacak. Ancak, bende yüksek müsaadenizle 1 cümle ile cevap vermek isterim. Sevgili Hocam. Gel de, bu ben yaptım olduculara muhalif olma!

CEYHUN KAZANCI

Başkan Ahmet Nur ÇEBİ, düzenlediği basın toplantısında BEŞİKTAŞ’ın yeni sportif direktörünün Ceyhun KAZANCI olduğunu açıkladı. Peki kimdir bu zatı muhterem? Hangi tecrübe ve birikimle bu göreve getirildi?

*Eski MENAJER
*Eski Passolig MÜDÜRÜ
*Eski Rizespor Genel SEKRETERİ
*Yeni BJK Genel Müdürü ve yeni sportif DİREKTÖR

Birde geçen hafta “Beylerbeyispor’u küme düşürüp kulübü bıraktığı” haberleri, basında sıkça yer aldı ve yalanlanmadığına göre bunu da doğru kabul edelim.

SERGEN YALÇIN’A OPERASYON ÇEKİLDİ Mİ?

Beşiktaş futbol takımının kalitesi ortadayken, tarihinde ilk defa 8 hafta üst üste puan kaybetmesini halen mantığım almıyor! Ancak Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimi ile huzursuzluklar baş göstermeye başladığında, Sergen hocadan en az hasarla kurtulmak istediklerini ‘Sağır Sultan’dan’ duymuştum. Ne büyük tesadüftür ki!!! O haftalar, Ceyhun KAZANCI ismini yeni-yeni duymaya başladığımız haftalara rast gelmekte. Aklımda deli sorular! Bu takım, şampiyonluktan kopuş yaşadığı 8 maç üst-üste puan kaybettiği zamanlar da Sergen YALÇIN’a bir operasyon çekildi mi? Eğer öyleyse, BEŞİKTAŞ’a bu kötülüğü kim ve neden yaptı?

YAPILANDIR MA DEĞİL KAPILANDIR MA!

Geçmişte de, BJK’da birçok profesyonel görev aldı. Bundan sonrada, olmaya devam edecek. Örneğin Uğur Gökhan SARI. Serdar BİLGİLİ döneminde geldi, Milyonlarca TL maaş aldı. Yetmedi, kulübü mahkemeye verip bir ton tazminat aldı ve gitti. Fikret ORMAN’la birlikte geri geldi. Adı ŞAİBELİ birçok olaya karıştı. Yine, Milyonlarca TL maaş aldı. Fikret ORMAN seçimi kaybedince, aynı gün KAÇTI ve gitti.

Daha Öncede Cenk SÜMER’i Yukarılara Taşıma Çabası Vardı

SÜMER’i Futbol A.Ş. ‘nin 1 numarası yapmak istediniz OLMADI! Murahhas Azalığı denediniz OLMADI! Şimdi pazarlamada görevli, size bir kehanet de bulunayım OLMAYACAK. Aynı, eski menajer Ceyhun KAZANCI’nın tutmayacağı gibi. Çünkü menajer, komisyoncudur. Futbolcu alır-satarken, kulüp ve oyunculardan komisyon keser. Dün yaptıysa, bugün/yarında yapar. Kolay paraya “Alışmış, Kudurmuştan Beterdir!”

Son Olarak; Tutturmuşsunuz yönetici Adnan DALGAKIRAN’ın bestesinden bir YENİDEN YAPILANMA türküsü, gelene gidene Milyonlarca TL KAZAN’dırıp söylüyorsunuz. Bari ismini değiştirin de daha inandırıcı olsun. Bunun adı YAPILANDIRMA değil, KAPILANDIRMA! Tavlada ki gibi yani. BEŞİKTAŞLI’ya sürekli  2-1, sizlere ise her daim DÜŞEŞ...

Hak Edene Saygılarımla

   Hakan ÖNCÜL.

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
17 Ocak 2022, Pazartesi, 14:08
Adnan, Mesut Urgancılar, Emre Kocadağ, Umut Şenol ne yönetim ama körler sağırlar birbirini ağırlar




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki