'YAPTIKLARININ BEDELİNİ ÖDEYECEKLER!'

UEFA Başkanı Ceferin, Avrupa Süper Ligi projesine öncülük edenler hakkında konuşarak, "Yaptıklarının bedelini ödeyecekler" dedi...
Haberin yayılanma tarihi:06 Haziran 2021, Pazar

İHANET VURGUSU

UEFA Başkanı Ceferin, Avrupa Süper Ligi projesi sürecinde yaşananları Fransız basınına anlattı ve ihanetin bedelini ödeyecekler dedi.  So Foot'a konuşan Ceferin, başta Agnelli olmak üzere bu turnuvaya öncülük edenler hakkında sert ifadeler kullandı.

"YAPTIKLARININ BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Agnelli'yi ilk sıraya koydum. Benim gözümde böyle bir adam yok artık. Arkadaş olduğumuzu sanıyordum ama son güne kadar yüzüme yalan söyledi. Bana söz verirken bir gün önce Süper Ligi belgelerini çoktan imzalamış. İkinci sıraya bana oldukça yakın olduğunu hissettiğim bir grup başkanı koydum. Ne yapmayı planladıklarını önceden söylemediler. Son olarak başka yöneticiler de var. Onları suçlamıyorum ama yaptıklarınını bedelini ödeyecekler. 

"KENDİLERİNİ ZİRVEDE SANDILAR"

Avrupa Süper Ligi sayesinde bu adamalar kendilerini Avrupa futbolunun zirvesinde vazgeçilmez bir yerde olarak gördüler. Kesin olarak biliyorum ki, ilk düşünceleri kendi liglerinde kalırken UEFA turnuvalarına katılmayı bırakmaktı.

  

Etiketler: Ceferin   DUYDUK MU   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki