YENİ SOL BEK ESTUPINAN!

Lige verilen koronavirüs arasında gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapıyor...
Haberin yayılanma tarihi:04 Haziran 2020, Perşembe

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlı yönetim, birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaşlı yöneticiler, eski kulübü Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Caner Erkin'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı da önlemini aldı. Siyah-Beyazlıların, sol bek pozisyonunda görev yapan Caner Erkin'in natifini belirlediği ortaya çıktı.

YENİ SOL BEK ESTUPINAN!

Ekvador basını, Beşiktaş'ın Osasuna'da kiralık oynayan, bonservisi de Watford'da olan Pervis Estupinan ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı. Haberde, 'zoom' üzerinden yapılan görüşmede Estupinan'ın yanı sıra oyuncuyu Beşiktaş'a öneren Türk menajer, Estupinan'ın menajeri, bir çevirmen, kulübün teknik sorumlusu ile bir de yöneticinin yer aldığı bildirildi.

22 yaşındaki sol bekin kendisine gösterilen ilgi nedeniyle çok mutlu olduğu, Beşiktaş'ın teknik sorumlusuna eğer Watford'la anlaşılması durumunda Siyah-Beyazlı formayı giymekten mutlu olacağını söylediği belirtildi.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki