'YENİ YÖNETİM ESKİSİNİ MAHKEMEYE HAVALE ETMELİ!'

Fanatik yazarları her hafta düzenli olarak yaptıkları Bizim Takım köşesinde, yorumcu Ali ECE Beşiktaş eski ve yeni yönetimleri için önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ekim 2020, Perşembe

'USULSÜZLÜKLERİ ARAŞTIRMAK İÇİN SEÇİLDİNİZ'

"Eğer iddia edildiği gibi usûlsüzlükler varsa; bu yönetim, Fikret Orman Yönetimi’ni mahkemeye havale etmeli, taraftara değil! Taraftar zaten o eski yönetimi bu yüzden istifaya davet etti ve bu sayede siz, yeni yönetim seçildiniz.”

'YENİ YÖNETİM ESKİSİNİ MAHKEMEYE HAVALE ETMELİ'

Beşiktaş’ın 1 numaralı sorunu, yönetimin eşgüdümsüz çalışması. Fikret Orman Yönetimi’nin mali açıdan çok kötü bir miras bıraktığını çoğumuz biliyoruz, ancak sağ bek transferinin neden geciktiğini sorunca, cevap olarak, “Fikret Orman Yönetimi’nin bıraktığı kötü miras” denilmesi, zaman kaybından başka bir şey değil. Eğer iddia edildiği veya Atilla Türker’in yazılarında belgelerle gösterdiği gibi usûlsüzlükler varsa; yeni yönetim, eskisini mahkemeye havale etmeli, taraftara değil! Taraftar zaten o eski yönetimi bu yüzden istifaya davet etti ve bu sayede kongrede siz, yeni yönetim seçildiniz.

‘Scout Transferi İçin Hoca İkna Edilmeli’

Artık çözüm bekleniyor. Teknik direktörü, scout transferleri için ikna etmek de yönetimin görevi olmalı. Daha eşgüdümlü ve çözüme odaklı çalışılmalı. Zararın neresinden dönersen kârdır; yenisi, eskisine bakmadan Beşiktaş’a seviye ve maaş olarak uymayan oyuncularla yollar ayrılmalı, şok terapi niteliğinde radikal bir kadro revizyonu yapılmalı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki